StoryEditor
ShowbizBuka na Facebooku

Supruga Gorana Višnjića ponovno diže prašinu: Pljunula bih Jamieja Foxxa da ga vidim!

Piše M.Me./PSD
23. veljače 2017. - 22:29
eva

Po pitanju rasističkog verbalnog napada na popularnog glumca Jamieja Foxxa oglasila se i supruga Gorana Višnjića, Eva. Na svom Facebook profilu objavila je status kojim je osudila rasizam, no također je napisala da bi Foxxa 'pljunula da ga vidi'.

Naime, kako navodi Eva u svom statusu, glumac je javno branio Michaela Vicka koji je optužen za mučenje i ubijanje životinja. Budući da je Eva, koja se već na društvenim mrežama javno očitovala o različitim temama, pa tako i suprugovoj vanbračnoj kćeri, angažirana u borbi za prava životinja, ne čudi previše njena reakcija.

- Jamie Foxx je bio izvrijeđan na rasnoj osnovi. Apsolutno za svaku osudu. Međutim, nemam nikakvih simpatija prema čovjeku koji je javno prozvao ljude da prestanu napadati Michael Vicka zato što je ubijao pse (da vam pojasnim; Michael Vick je optužen za mrcvarenje i ubijanje i borbe pasa, a samo na njegovom zemljištu je pronađeno više od 50 izmučenih životinja) jer radi se 'samo o životinjama'. Ono WTF? Jamie, sorry, ja te ne bih nikada izvrijeđala na nacionalnoj ili rasnoj osnovi, ali kao čovjek si nula i rado bih te pljunula da te vidim - napisala je ogorčena Eva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. kolovoz 2022 23:30