StoryEditor
ShowbizČetvrto dijete

Supruga Frane Lasića, 30 godina mlađa beogradska umjetnica, u sedmom je mjesecu trudnoće

Piše PSD
7. rujna 2020. - 22:47
 Tonci Plazibat/Cropix

Glumac Frano Lasić (65) i njegova 30 godina mlađa supruga, beogradska umjetnica Milena za dva mjeseca dobit će dijete, piše srpski magazin Blic. Par se nakon tri godine veze vjenčao 2015. godine, a odluka da to učine za njih je došla posve spontano.

Vjenčanje se održalo u Beogradu a supružnici tamo i sada provode većinu vremena, premda Lasić zbog uloga živi na relaciji Hrvatska Srbija. Njegova supruga na Instagramu je nedavno objavila fotografiju s istaknutim trbuhom i napisala da joj navire trudnička inspiracija.

Glumac je poznat kao veliki zavodnik, a ovo je njegov 4. brak i 4. dijete. S prvom suprugom Majom Nikšić ima 33-godišnjeg sina Janka. U braku je samo 21 dan bio s Beograđankom Ljiljanom, a treća supruga Živa Stupnik, slovenska manekenka s glumcem se vjenčala 1993. godine i imaju dvoje djece, kćer Linu i sina Luku.

On ne krije svoju fascinaciju ženama koje su mu u širokoj umjetničkoj karijeri bile i velika inspiracija.

- Bez žena nema svijeta, sve se u životu, na ovaj ili na onaj način, vrti oko žena i treba ih poštovati. Iako ima ona da su žene s Venere, a muškarci s Marsa, možemo se sporazumjeti. Žene su, otkad je svijeta i vijeka, bile inspiracija, i fascinantne su u svakom smislu.

Jedan period svog života sam bio posvetio i slikarstvu i slikao sam i žene. Uvijek su mi bile u centru slike. Pogledajmo literaturu ili filmove: u najvećem broju njih radnja se vrti oko žena. Žena uvijek ima nešto s čim vas fascinira i nešto što vas potakne.

Sretno sam oženjen Beograđankom, slikaricom Milenom Matić. Našao sam osobu koja mi paše u svakom smislu, koja je pametna, prelijepa i dobra, i to je velika sreća. Ako bi trebalo opisati ljubav, onda bi to bilo ovo što se meni dogodilo, izjavio je za Blic.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

29. listopad 2020 06:17