StoryEditor
ShowbizNEVJERNI GLUMAC

Supruga Dominica Westa pobjegla u Irsku nakon skandala. Ljubavnica u posljednji trenutak otkazala nekoliko intervjua

Piše M. Č.
28. listopada 2020. - 17:49
Dominic West i njegova supruga Catherine FitzGerald ProfimediaGlospics/ Mega/The Mega Agency/Profimedia

Catherine FitzGerald, supruga Dominica Westa, održava krizne razgovore sa svojom obitelji o budućnosti braka s 51-godišnjim glumcem nakon njegova nedavnog romantičnog putovanja s 31-godišnjom kolegicom Lily James u Rim, gdje su snimljeni kako razmjenjuju strastvene poljupce i uživaju u razgledavanju lokalnih znamenitosti. Britanski mediji pišu kako je 49-godišnja Catherine, koja je bila šokirana, shrvana i ponižena nakon objave fotografija iz Rima jer je bila uvjerena da ona i Dominic imaju dobar brak, otišla je u svoj obiteljski dom u irskoj grofoviji Limerick, gdje će donijeti odluku o budućnosti braka.

Premda su se nekoliko dana nakon skandala izazvanog fotografijama iz Rima Dominic i Catherine pojavili pred reporterima ispred svoje kuće u Wiltshireu i u izjavi ustvrdili kako je njihov brak i dalje čvrst, ona se sklonila u obiteljski dom, dvorac Glin, i potražila utjehu i savjet od svojih sestara, ilustratorice Neste i glumice Honor. Nesta i Honor se ponašaju jako zaštitnički prema starijoj sestri i žele ono što je najbolje za nju, čak i ako to znači napuštanje Dominica.

image
Lily i Dominic, poljupci u Rimu Profimedia
Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Dominic i Catherine imaju četvero djece, 13-godišnju Doru, 12-godišnjeg Senana, 11-godišnjeg Francisa i sedmogodišnju Christabel, a on ima i 21-godišnju kćer Marthu iz prijašnje veze s Polly Astor.

Nakon izbijanja skandala Lily James je u posljednji trenutak otkazala nekoliko intervjua u kojima je trebala promovirati svoj novi film "Rebbeca", koji su kritičari sasjekli. U toj novoj verziji romana Daphne du Maurier iz 1938. godine, partner joj je Armie Hammer, za čiji se raspad braka također optužuje lijepa glumica, s kojom je navodno bio u vezi tijekom snimanja, a Lily i Dominic su se, po svemu sudeći, zbližili tijekom snimanja filma "The Pursuit of Love", prema istoimenom romanu Nancy Mitford.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

03. prosinac 2020 23:46