StoryEditor
ShowbizPREOBRAZILA SE

'Stvari koje su nas mučile nismo rješavali, rak nas je naučio': slavna hollywoodska glumica dala vrlo intiman intervju; 'Muževe riječi učinile su me više seksi'

Piše A. B.
11. rujna 2019. - 11:51
RTXWI4Q

Iako se već četiri godine bori sa zloćudnom bolešću, Shannen Doherty, zvijezda mnogima nezaboravne serije Beverly Hills, prometnula se u osobu koja svakim svojim javnim nastupom daje golemu dozu nade, pozitive i optimizma, i to ne samo oboljelima.

Ovih je dana progovorila o tome kako je spoznala da je njezin brak s s fotografom Kurtom Iswarienkom, otkad joj je dijagnosticiran rak dojke, postao "jednostavno bolji".

- Rak nas je očvrsnuo. Kurt i ja se sada puno više poštujemo - rekla je poznata glumica u intervjuu za People.

Par se vjenčao 2011. godine, a glumica ne krije kako su znali gomilati nesuglasice i probleme, jer su ih "gurali pod tepih".

- Naš je brak nastao iz ljubavi, ali stvari koje su nas mučile nismo rješavali, jednostavno po par dana ne bismo razgovarali, što je loše - priznala je. 

Kada je 2015. godine glumici dijagnosticiran karcinom, njihov je odnos dobio sasvim novu dimenziju. 

- Zadnja velika svađa između nas zapravo se dogodila prije raka - otkrila je Shannen, priznajući kako ih je bolest oblikovala u nove osobe, puno tolerantnije međusobno. 

Doherty je pričala i o tome kako joj je ispočetka bilo teško prihvatiti promjene njezinog vanjskog izgleda, koje je bolest izazvala, ali joj je Kurt pomogao da se lakše nosi s tim. 

- Ne moram izgledati kao mala seksi lisica. Onako kako me Kurt vidi pomaže mi da budem bolja osoba. Preporodile su me njegove riječi s koliko se gracioznosti nosim s nečim ovoliko teškim i koliko sam snažna. Shvatila sam da sam zbog te tihe snage više seksi nego što sam prije bila - ustvrdila je glumica, o kojoj su mediji u mladosti pisali kako o velikoj prgavici. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me..... if you’re not watching #bh90210. Tonight on fox.

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

 

 

 

Izdvojeno

06. kolovoz 2020 09:11