StoryEditor
ShowbizPREPUCAVANJE PREKO SERIJE

Štulić: Gopcu se sviđa 'Crno bijeli svijet', jer se on pojavljuje tamo, Gobac: Stari hašoman Štulić nema pojma!

Piše PSD.
19. ožujka 2015. - 18:02
U intervjuu za Dnevni Avaz kultna figura glazbene scene 80.-tih, Branimir Johnny Štulić,  osvrnuo se na seriju "Crno bijeli svijet", koja se bavi razdobljem u kojem je stasala i Johnnyjeva "Azra".

- Prije dva tjedna deset sekundi gledao sam reklamu za tu seriju. Više nisam izdržao, sve mi je bilo jasno. Kasnije, kad sam vidio komentare, rekao sam sebi: "Pa da, i ostali su isto zaključili". Osnovna stvar jest da to nije iz 1980.

To je 1954. To je kad se u Prepuštovcu Donjem slavila 60-godišnjica rock'n'rolla prošle godine, jer se računa da je rock'n'roll počeo 1954. godine s Billom Haleyjem i "Rock Around The Clock". Gopcu se sviđa ta serija jer on se prvi put pojavio, izronio 1984., s pjesmom o snježnim pahuljicama. A kome se to ne bi sviđalo? Ležimo, a brijemo.

On nije postojao

On nije postojao do kraja 1984. I zbog toga, to je humoristična serija. A onda, također, kad su već toliko ludi za vojskom, to se ne događa čak ni u Prepuštovcu Donjem, nego u Turopolju. Kad je čovjek u vojsci, obično se pita: "Odakle si?". U moje je vrijeme bilo je tako.Štulić u 80.-ima u društvu Jure Stublića
Ako ti netko kaže iz Zagreba, onda se poslije mjeseci upornog detektivskog rada i ispitivanja ustanovi da on nije iz Zagreba nego iz Turopolja. E, pa tako je i s tom serijom - komentirao je u svom osebujnom stilu osebujni Štulić.

Štulićev pogled na njegovu ulogu u 80.-tima, Gobac je spremno komentirao za t-portal.

- Ma nije mi uopće stalo što Johnny misli, neka misli što hoće. Tko bi shvatio njegovu današnju percepciju stvarnosti? Previše je daleko od kuće.

Imao sam 16 godina 1980. i uvelike sam se kretao u tim glazbenim krugovima. Znam što se događalo, kako se živjelo, a to što stari hašoman Johnny o tome nema pojma, baš me briga!' - poručio je Gobac.

PSD, FOTO: CROPIX
#CRNOBIJELISVIJET#JOHNNYŠTULIĆ#DAVORGOBAC

Izdvojeno

09. srpanj 2020 20:01