Showbizmama otkrila

Stigla je malena princeza: proslavljeni boksač i deset godina mlađa supruga dobili su prinovu;'‘Emma Katarina… 3500 g i 50 cm čiste ljubavi’

Piše L.L.
16. prosinac 2019. - 00:18
petra

Bivši boksački prvak Stjepan Božić (44) i njegova devet godina mlađa supruga Petra dobili su prinovu u obitelji. Djevojčica je na svijet stigla u Petrovoj bolnici u Zagrebu, a ponosni roditelji odmah su se sa sretnom viješću pohvalili na društvenim mrežama, piše Gloria.

Stiže prva zajednička beba: oboje iza sebe imaju brakove i djecu, ali konačnu sreću pronašli su jedno s drugim

‘Emma Katarina… 3500 g i 50 cm čiste ljubavi’, riječi su kojima je Petra Božić pozdravila svoju princezu.

 'Ono o čemu sam cijeli život sanjala je biti s onim tko najljepše voli i konačno sam došla na svoje. Našla sam svoju sigurnu luku, vjetar u krila, nekoga tko pretvara u mir sav moj nemir i uz koga mi je svaki dan najdraži blagdan - Božić', napisala Petra nakon svojeg sudbonosnog 'da'.

Iza bivšeg profesionalnog sportaša su dva razvoda, a s bivšim suprugama, uvijek naglašava ima korektan odnos i iznimno ih poštuje. Iz prvog braka s Angelinom ima sinove Mateja (10) i Dominika (12), a iz drugog s kozmetičarkom Mateom ima kćer Luciju (3).

Zagrepčanka je također prošla kroz bračni brodolom s kamerunskim nogometašem Patriceom Kwedijem s kojima ima sina Lucasa (12), piše Gloria.

#STJEPAN BOžIć#PETRA MARIčIć