StoryEditor
ShowbizTO NIJE NOVINARSTVO!

Sramotan, prljavi napad Kurira na Severinu: tabloid je divljački, bez argumenata, potpuno neprofesionalno prozvao našu pjevačicu

23. ožujka 2019. - 17:11

"Seve na ivici nervnog sloma! Kebina snajka pukla poslije razlaza s managerom; Nema nastupe, ostala bez 70.000 eura; Potpuni debakl; Puca na svim poljima; Na Zlatiboru prodala samo 120 karata", baš tako se nečuveno divljački, možda po prvi puta u njenoj estradnoj karijeri, na Severinu neviđenom silinom obrušio srpski tabloid Kurir.

Napali su je besramno, pokušavajući otkazivanje dva njena koncerta u Donjoj Stubici i Svetom Križu Začretju, objasniti lomom poslovne suradnje između nje i dugogodišnjeg joj poslovnog partnera, dosadašnjeg managera Tomice Petrovića.

I bosanski azra.ba prenosi njene poslovne obrate, no bez napadanja i grubih riječi, tek uz prijenos Severine službene objave kako je do otkazivanja nastupa došlo zbog problema između organizatora koncerta.

Bosanski portal stavlja i demantirajući odgovor organizatora, koji tvrdi kako su razlog otkazivanju nastupa u sv.Križu 'najvjerojatnije narušeni poslovni odnosi ovlaštenog zastupnika izvođača i samog izvođača'.

Pravu istinu znaju samo Severina i suprug joj Igor Kojić, koji se po srpskom Kuriru nije dobro snašao  u managerskim vodama. Kurir je Severinu muški napao tvrdeći kako nema tezge kao prije, pišući da njen novi album nije prošao dobro kod publike. Kurir navodi i kako joj otkazuju koncerte koje je zakazao njen nekadašnji suradnik.

Što stoji iza te nagle promjene kursa i odnosa prema Severini nije poznato. Neki tvrde kako su to možda jaki poslovni i glazbeni lobiji istočnih susjeda, koji su odlučili otežati Severinin put prema osvajanju balkanskog trona. Srpski je tisak bespoštedan, grub, u slučaju Severine pokazao je i vrlo prljav jezik.

- Severina nije više ono što je bila. Prije je imala mnogo više nastupa i odlično je radila, a sad jedva da ubode neku tezgu. S Tomicom je važila za jednu od najtraženijih pjevačica. Sada se sve to promijenilo. Igor nije toliko vičan, jer je tek ušao u taj posao, i jedva joj je zakazao nekoliko nastupa. Ona je nezadovoljna i ne zna što da radi, pa promovira šminku, i dala se u glumačke vode ne bi li na taj način povratila staru slavu – bespoštedan je  Kurir prema splitskoj pjevačici navodeći i kalkulacije kako joj je cijena koncerata pala za čak tri tisuće eura.

Severina na sve ovo još šuti, no znajući njenu mogućnost dizanja iz pepela, sudbinu nalik ptici Fenix, nije za čuđenje da će uskoro u praksi demantirati sve ružne napise. Kurir je u tekstu napada, preko neimenovanog svog izvora tvrdi kako su je  financijski gubici zbog otkazivanja koncerata i teško ugovaranje novih, dotukli. Ponajviše zato, prenosi Kurir, što je navikla živjeti na visokoj nozi.

- Severina je prinuđena otkazivati koncerte koji su ranije ugovoreni preko firme  u Tomičinom vlasništvu. Samo zbog posljednja dva koja su otkazana, u Donjoj Stubici i na Svetom Križu Začretju, izgubila je oko 70 tisuća eura – navodi Kurir u svom bjesomučnom riganju lavine ružnih opaski, na račun jedne od najatraktivnijih i medijski najintrigantnijih pjevačica cijele regije. 

Na sve ovo Severina još uvijek mudro šuti. Možda se drži stare hrvatske mudrosti, ko se mača lati, od mača će poginuti. I dosadašnje zlobnike sve je ionako svaki puta demantirala.  Splitski će prkos, vjerujemo, pokazati svu svoju snagu.

Izdvojeno

12. srpanj 2020 12:41