StoryEditor
Showbizpokazali znanje

Splitski fotoreporter i gradski vijećnik pobijedio Kotigu u 'Potjeri': evo koliki je iznos podijelio s ekipom nakon slavlja u popularnom kvizu

Piše Mirela Goreta
17. travnja 2019. - 21:38

Čak 112.000 kuna osvojili su u večerašnjem napetom izdanju HTV-ovog kviza "Potjera" zagrebački dramaturg Natko Jurdana, student Ivan Cota iz Promine, te fotoreporter Hanza Medije i splitski gradski vijećnik Jakov Prkić. Kako je Riječanka Suzana Matković u srazu s lovcem Deanom Kotigom ispala na ploči, osvojeni novčani iznos spomenuti je trojac podijelio na jednake dijelove.

Pobjednička je ekipa u dvije minute odgovorila na samo šest pitanja, te imala tek devet koraka prednosti pred lovcem. Srećom po njih, Dean Kotiga je malo zapeo, pa su ga Natko, Ivan i Jakov u dva navrata uspjeli vratiti natrag, a na kraju i pobijediti i podijeliti lijepu novčanu svotu.

- Ovo mi je drugi pokušaj u kvizu "Potjera". Srećom, bio je uspješan. Iako smo kao ekipa vrlo dobro odigrali prvi dio kviza, nakon loše odigrane završne potjere nismo očekivali da će Dean Kotiga zapeti na devet odgovora. To se uistinu rijetko događa... Dean je uistinu poseban, ima izvanredan smisao za humor koji često balansira na granici ironije i sarkazma. To mogu samo rijetki. Stvarno ga je užitak gledati i slušati – kazao nam je Jakov Prkić hvaleći odličnu ekipu "Potjere", osobito njezin ženski dio koji priprema natjecatelje.

- Tarik je pravi profesionalac, a svi lovci izvanredni znalci. Zahvaljujući njima kvizovi i kviz natjecanja su i postali toliko popularni – dometnuo je Prkić.

#POTJERA#JAKOV PRKIĆ#DEAN KOTIGA

Izdvojeno

07. srpanj 2020 04:15