StoryEditor
ShowbizADIO SPLITE

Splitska ‘vampirica‘ spremna za ulazak u kontroverzni srpski show: ‘U Zadruzi ću nositi Hajdukov dres, pjevati Olivera i pričati dalmatinskim naglaskom!‘

Piše Vinko Paić
3. kolovoza 2021. - 23:55

Do pete sezone konroverznog srpskog showa Zadruga ostalo je mjesec dana, a na luksuzno imanje u Šimanovcima kod Beograda po svemu sudeći ulazi i Olja Einfalt Mihovilović. Ako izdrži do samog kraja tamo će provesti čak deset mjeseci.

Splitska 'vampirica' koju su Hrvati upoznali u emisijama RTL-a Ljubav je na selu i Večera za pet kaže nam da još uvijek nije potpisala ugovor s Pink televizijom, no kako se nada da će i to uskoro biti finalizirano.

Nema sumnje kako će svojom pojavom unijeti pomutnju među 50-ak natjecatelja koliko ih bude u showu.

- Ulazak u Zadrugu mi se čini kao dobra prilika za predstavljanje na balkanskom tržištu, da pokažem svoj umjetnički rad, dizajn i nakit. Želja mi je promovirati sebe kao i i Hrvatsku. Volim izazove i spremna sam pokazati drugo lice showa, ono zabavno. Užasavaju me svađe i agresija tamo što sam i rekla produkciji. Ako uđem govorit ću splitski, stalno ću pjevati Olivera i nositi Hajdukov dres, kaže Olja.

S njom bi u Zadrugu trebao ući i rob Kiki kojeg je gledateljima predstavila u Večeri za pet.

item - id = 1117591
related id = 0 -> 1127610
related id = 1 -> 1127031
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. rujan 2021 21:14