StoryEditor
ShowbizOSEBUJNA UMJETNICA

Splitska ‘vampirica‘ koju smo donedavno gledali u ‘Ljubav je na selu‘ ove jeseni ulazi u kontroverzni srpski reality show ‘Zadruga‘? ‘Malo se strpite, uskoro ćete sve saznati...‘

Piše Vinko Paić
10. lipnja 2021. - 18:07

Osebujna splitska 'vampirica' koju smo donedavno gledali u showu 'Ljubav je na selu', a prije toga u 'Večeri za pet', od jeseni bi mogla biti nova natjecateljica kontroverznog srpskog showa 'Zadruga'.

Kako saznajemo Olja Einfalt Mihovilović dobila je ponudu da uđe u kuću u Šimanovcima pokraj Beograda odakle se emitira 'Zadruga' na kanalu Pink televizije.

Četvrta sezona showa koji je gledan i u Hrvatskoj uskoro se završava, a njegova je posebnost u tome što traje punih devet mjeseci.

Kad smo nazvali Olju da je pitamo hoćemo li je od jeseni gledati u 'Zadruzi' rekla nam je da se malo strpimo jer ćemo uskoro sve saznati.

image
Olju smo donedavno gledali u showu RTL-a 'Ljubav je na selu' u kojem se borila za naklonost farmera Dragana.
Duje Klaric/Cropix

- Ne mogu vam više od toga kazati, bit će još prilike da pričamo na tu temu, tajnovita je 'vampirica'.

U nedavnom razgovoru za Slobodnu Dalmaciju kazala je kako bi voljela sudjelovati u srpskim reality emisijama poput 'Zadruge' i 'Parova'.

- Bilo bi mi zanimljivo, zašto ne? Svakako bi to bila jedna nova odskočna daska. Idealist sam i tamo bih ušla isključivo da ispravim krive drine. Osim toga, volim upoznavati nove ljude, malog, običnog čovjeka. Za mene su oni izvor inspiracije, kazala je Olja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. kolovoz 2022 04:04