StoryEditor
ShowbizNa Peristilu

Split kao glavna atrakcija u indijskoj reklami za sapun: zanosna glumica okupala se na slapovima, pa napravila 'đir' gradom, pogledajte kako izgleda konačan rezultat

Piše J.V.
16. travnja 2018. - 15:05
maxresdefault

Splitske ljepote i znamenitosti obišle su svijet zahvaljujući Instagram profilima brojnih turista koji su gradom unazad nekoliko godina procirkulirali, ali po prvi puta Grad pod Marjanom postao je i lokacija za snimanje bolivudske reklame. Radnja se odvila prošle jeseni; poznati glumački par stigao je iz Indije direktno u Dalmaciju kako bi snimili reklamu za sapun.

Došla u Split snimati reklamu, a otišla zaljubljena: poznata indijska glumica oduševljena Dalmacijom, a evo što je se najviše dojmilo 

Zašto su odabrali upravo ljepote Lijepe Naše, jasno je već nakon prvog pogleda na konačan rezultat. Prelijepa Priyanka Bhardwaj idealno se uklopila u 'radnju', spontanu i veselu, baš kao što je samo snimanje i bilo. 
 

 

#conquertheworld ⚡️

A post shared by Priyanka Bhardwaj (@bhardwajpriyanka14) on


Reklama je zamišljena, pretpostavljamo, kao vrsta turističkog razgledavanja, pa ekipi iz Bollywooda možemo zahvaliti i na besplatnoj reklami koja se trenutno 'vrti' po njihovoj nacionalnoj televiziji. Lijepa glumica najprije se kupa na slapovima Krke upravo u sapunu koji reklamira, da bi potom, svježa i mirisna, krenula u 'đir' po gradu.

U Splitu se fotografira na Peristilu, da bi prošla i Vestibulom gdje susreće članove KUD-a Jedinstvo i svojega 'dragoga', glumca Ansha Bagrija koji je prostor okitio njenim slikama, vlastite izrade. Slatko i jednostavno, ali 'pali', jer reklama je od svojega prikazivanja postala teški hit.

Ako indijski turisti ove sezone pojačano 'navale' u Split, možda bismo djelomično trebali zahvaliti i simpatičnoj ekipi iz dalekoga Bollywooda.

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

17. rujan 2020 11:17