StoryEditor
ShowbizŠljokice i pliš

Splićanku s ekstenzijama u kosi na prvu nismo prepoznali, Nina je blistala u dobrom društvu: cijela estrada podržala je sinoć 'Vatrene', pogledajte tko je sve stigao na humanitarni događaj

Piše M.Dr.
12. studenog 2019. - 12:03

U Kristalnoj dvorani hotela Westin održana je u ponedjeljak navečer humanitarno-donatorska večer zaklade 'Vatreno srce', na kojoj su uz nogometnu reprezentaciju Hrvatske bile brojne zvijezde i osobe iz javnog života.

Nogometaši i javne osobe prikupljali sredstva za Dječju bolnicu Kantrida; Modrić poručio: Sretni smo kada možemo pomoći

Na priredbi održanoj u zagrebačkom hotelu Westin, bila je kompletna nogometna reprezentacija Hrvatske sa stručnim stožerom i predsjednikom HNS-a, Davorom Šukerom. Inače, HNS je i utemeljio Zakladu prije 11 godina i svake godine pomaže najmlađima diljem Hrvatske.

U Upravnom odboru Zaklade su kapetan Luka Modrić, izbornik Zlatko Dalić, te liječnici prim. dr. Zoran Bahtijarević, prof. dr. sc. Boris Nemec i prof dr. sc. Josip Paladino a do ponedjeljka u 22 sata prikupljeno je nešto više od pola milijuna kuna.

Giuliano, Luka Nižetić, Boris Nemec, Zoran Vakula, Indira, Jelena Rozga, Mario Sedmak, Joško Lokas, Ivan Dečak, Dajana Šošić, Maja Šuput, Uršula Tolj, Petar Grašo, Andrea Andrassy,Tonči Huljić,Ena i Nela, Hana Huljić, Zoran Bahtijarević, Boris Nemec, Josip Paladino, Nina Badrić, Martin Sinković i brojni drugi uveličali su ovaj događaj a moramo primjetiti da su dame pomno izabrale 'krpice' za ovaj hvalevrijedan događaj.

Vidi se da je vrijeme blagdana sve bliže pa i svih onih silnih  blagdanskih party-a,  a tim su se geslom vodile i zvijezde sinoćnje donatorske večeri. Djevojke su išle na sigurno, s komadima s kojima nikada neće pogriješiti - šljokicama, jer one govore same za sebe pa se oko njih ne treba puno niti 'mozgati' niti stajling dodatno 'ukrašavati'.

Jednu od njih, Jelenu Rozgu u šljokičastom izdanju i sa ekstenzijama u kosi na prvu nismo prepoznali dok se Nina Badrić odlučila za odijelo koje u svakoj svečanoj prilici ostavlja super dojam.

Jedino nismo sigurni nosi li Nina sako bez grudnjaka ili je grudi 'osigurala' ljepljivim trakicama, pa pogledajte galeriju i procijenite sami...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Volim vas ❤️ dress by ( @envyroom ) hair by ( @salonfranic ) @lana.and.love

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

 

Izdvojeno

13. kolovoz 2020 12:57