StoryEditorOCM
ShowbizKAKVO VRIME ZOVU

Splićanka Tea Blažević na N1 televiziji sprema veliki projekt s Norvežanima: Vremenska prognoza bit će svjetska klasa, nešto neviđeno! Priča nam i o sestri, splitskoj liječnici....

6. lipnja 2021. - 21:23
'Stalno sebe volim testirati novim izazovima i to me ponekad iscrpi, nataloži se stres, ali zadovoljstvo nakon savladanog izazova je mnogo snažnije'Tomislav Krišto/Cropix

Meteorologinju Teu Blažević (36), rođenu Splićanku, upoznali smo na RTL-u gdje je provela tri godine i onda karijeru odlučila nastaviti na N1 televiziji.

Ovih dana ima pune ruke posla jer priprema potpuno novu koncepciju vremenske prognoze za koju nam jamči kako će biti pravo osvježenje na našim televizijama i nešto što još nismo imali prilike vidjeti na malim ekranima, a upoznat ćemo i neke nove prezentere.

Iako joj radni dan zna trajati i više od uobičajenih osam sati ovoj diplomiranoj geofizičarki to ne predstavlja ni najmanji problem jer je istinska zaljubljenica u meteorologiju.

Uskoro ćemo na N1 televiziji imati prilike vidjeti potpuno novu vremensku prognozu. Kada starta novi dizajn i možete li nam reći nešto više o njemu?

Kroz dva-tri tjedna startat ćemo s novim...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 08:24