StoryEditorOCM
ShowbizNAJTEŽI NAJMLAĐI

Splićanin Filip Mrčela se slomio u ‘Životu na vagi‘: Nisam imao djevojku. Teško je voljeti drugog ako ne znaš voljeti sebe!; Željka je priznala: Draga sam, ali želim biti seksi!

Piše Mozaik SD
26. rujna 2022. - 22:35
Filip Mrčela je najmlađi je kandidat s najviše kilograma tijekom svih dosadašnjih sezona. Bilo mu je neugodno i osjećao se anksiozno, otkrio kako su ga zbog debljine maltretirali i vrijeđaliRTL Press

Na izoliranoj lokaciji u srcu Gorskog kotara počela je šesta sezona "Života na vagi".

Čim su stigli pred natjecatelje, treneri Maja Ćustić i Edo Mehmedović otkrili su kako su i oni uzbuđeni zbog početka showa, a potom su im objasnili njihov prvi izazov.

Pred trenerima je bilo 20 natjecatelja, a svaki je trebao odabrati samo osam za svoj tim. Četvero najslabijih gubi priliku za daljnju borbu, što je natjecatelje malo obeshrabrilo, ali su bili odlučni dati sve od sebe.

Prvi veliki izazov bio je spinning program, što su treneri smatrali da je idealna aktivnost, jer je najmanji rizik od ozljede. Splićanin Filip Mrčela je najteži, a ujedno najmlađi kandidat u ovoj sezoni i njemu je bilo i najteže voziti bicikl, no ostao je na nogama.

Nakon izazova, naime, natjecateljici Zuzan...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 21:08