StoryEditor
ShowbizNajbolja izdanja

Splićani u svom gradu pratili reviju Aleks Dojčinović: na izravni prijenos u kinu stigle brojne poznate face; Provokativna je kao i uvijek bila Ana Čagalj, bilo je još zanimljivih izdanja

Piše J. V.
3. travnja 2019. - 13:24
Ana i Josko Cagalj

Nakon spektakla koji je priredila sinoć svima koji su stigli u Tehnički muzej u Zagrebu, Aleksandra Dojčinović ne samo da je opravdala svoj status najtraženije domaće kreatorice, već je lagano izašla iz okvira koje je prethodno sama ucrtala.

Nema tko nije došao na reviju Aleks Dojčinović, jedino nismo vidjeli Sevu: guštala je i bivša 'kninska kraljica', poznata tenisačica stigla u iznenađujuće smjeloj minici

Tako je, po prvi puta otkad je mode u Hrvatskoj, njenu reviju mogla istovremeno pratiti i splitska publika - na prijenos u kinu 4DX Mall of Split stigli su brojni uzvanici kojima je bilo nezgodno zaputiti se sjevernije i događaj doživjeti uživo, no gotovo da je tako i bilo.

Baš u skladu s temom. Dojčinović je sa suradnicima tako iskoristila sve blagodati koje nam nudi tehnologija, ono što ju je i inspiriralo da reviju smjesti u muzej. Kolekcija Resort 2019 možda i nema veze s Nikolom Teslom, uzorom i inspiracijom Dojčinovićkine revije, ali zato je njegov utjecaj dočarala upravo live prijenosom.

A inspiraciju u obliku "moderne tehnologije" iskoristili su i Splićani. Cijeli niz poznatih lica uočili smo sinoć u gledalištu.

Najviše je bilo ekipe iz struke: kreatori koji se kriju iza imena "Arileo", Jurica i Marija Pirić stigli su usklađeno elegantni, a Neda Makjanić Kunić i Sandra Ledenko nisu krile oduševljenje revijom.

Lei Lou Resort kolekciju došle su ususret ljetu pogledati i Domenica Žuvela te sestre Lucija i Ana Zaninović, a ni dotjeranu i uvijek do određene mjere provokativnu Anu Čagalj u pratnji supruga Jole također nismo mogli promašiti.

Tko je još stigao na splitski prijenos, pogledajte u galeriji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

04. ožujak 2021 17:27