StoryEditor
Showbizsjajan duo

Spektakularna prva večer Sea Star festivala u Umagu: Vojko V i Konstrakta zajedno ‘zvali čovika‘ i oduševili fanove

Piše Mozaik SD
28. svibnja 2022. - 11:17

Prve večeri Sea Star festivala koji se odvija u Umagu, na iznenađenje mnogobrojne publike, dvije su regionalne zvijezde u petak navečer bez najave nastupile zajedno – Vojku V se na pozornici pridružila Konstrakta te zajedno s njim izvela njegov hit 'Zovi čovika'.

Splitski reper nastupio je nakon zagrebačkog Kukusa, a publika je, sastavljena od mnogobrojnih fanova iz, prema riječima organizatora, 40 zemalja svijeta ovaj dvojac prihvatio s oduševljenjem.

Konstrakta je ranije otkrila kako je veliki Vojkov fan, a da joj je najdraža hrvatska pjesma svih vremena upravo njegova 'Zovi čovika'. Ana Đurić Konstraka je na Sea Star Festivalu u Umagu nastupila kasnije, nakon trap dive Senidah, a na istoj pozornici na kraju prve večeri festivala gostovali su pobjednici Eurosonga Kalush Orchestra.

Subota je pak rezervirana za nastupe techno kraljice Amelie Lens, Dubioze Kolektiv, Umeka. Na pozornicu dolaze i Buč Kesidi, Farrago, 30 Zona, Bore Balboa X Grše, Buntai, Mimi Mercedez, Muha, Tam, Z++, Alex Ranerro, Alokin, Herya, Igz, Makarun, Marcel i Rasheed. Program festivala završava se Closing partyjem koji traje u nedjelju do podne, na Electric Waves pozornici.

Program Sea Stara odvija se na ukupno četiri pozornice, glavne scene čine Tesla Main Stage i Nautilus Arena uz atraktivne alternativne oaze Electric Waves i Silent Octupus, sve smještene tik uz obalu mora. O kakvom događaju je riječ, najbolje govori podatak da je, prema priopćenje organizatora, za ovaj vikend rasprodano skoro devedeset posto svih smještajnih kapaciteta u Umagu i okolici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. srpanj 2022 22:05