StoryEditor
Showbizgenij

Snimao se kako puca u ukradenom automobilu, pa snimku stavio na Facebook

Piše PSD.
22. kolovoza 2012. - 17:40
Uistinu kretenski potez napravio je 23-godišnji Ronnie Michael Wynn nakon što je ukrao Chevrolet Malibu i s njim prošao cijeli grad, a pri tome je ukradeni 9 milimetarski pištolj te ispalio nekoliko metaka kroz prozor. I tako možda ne bismo nikada saznali za njegov 'podvig' da Ronnie nije cijelu stvar snimio kamerom.

Možda bi se izvukao, ali ne... Hvalisavi i ne baš pametan Ronnie je cijelu avanturu odlučio podijeliti sa svojim Facebook prijateljima, a čim je snimka procurila u javnost, obaviještena je policija koja nije imala težak zadatak pri pronalasku kradljivca.

Wynn je od ranije poznat policiji zbog brojnih kaznenih djela, a u ovom ga je slučaju prijavio vlastiti stric kojem je ukrao Ruger pištolj, Airsoft HK pušku koja se također vidi na snimci, te gotovinu i ručni sat.

Nova avantura koštala ga je nekoliko dodatnih prijava, a policija ga između ostaloga tereti za krađu automobila, gotovine, pištolja, puške, lažni iskaz, vožnju bez valjane vozačke dozvole te za pucnjavu iz automobila. Šteta što ne postoje optužbe za glupost...

 

PSD, SCREENSHOT: LIVE LEAK

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

19. rujan 2020 11:36