StoryEditor
ShowbizREPRIZA U SPALADIUMU

Službeno potvrđen i drugi Oliverov koncert u Splitu: za sve koji su ostali 'kratkih rukava', prodaja karata kreće već sutra

22. studenog 2017. - 12:30

Prodaja ulaznica za drugi Oliverov rođendanski koncert u Spaladium Areni, 16. prosinca, uz pratnju Zagrebačke filharmonije, Dupina, zbora Izvor i gostiju, bit će puštene u prodaju sutra, 23. studenog u 9 sati, na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventima.

Organizatori spektakla u Spaladiumu: Ne kupujte karte u švercera, razmišljamo o drugom koncertu; Oliver: Neću ništa reć, taki je dogovor!

Ulaznice za reprizu "Oliverovih 70" prodavat će se po istim cijenama kao i za prethodni, u rekordnom roku rasprodani koncert 15. prosinca, zbog kojega je u Splitu, a i šire, nastalo pravo opsadno stanje jer se ogroman broj poklonika popularnog pjevača nije uspio domoći ni jedne od 10.000 ulaznica, koliko ih je bilo pušteno u prodaju.

Tako će se i za drugi Oliverov slavljenički nastup u Spaladiumu ulaznice prodavati u nekoliko kategorija: VIP parter (260 kn), parter (230 kn), tribina dolje (230 kn) i tribina gore (190 kn).

Na svoje će, zbog reprize, zasigurno doći i Oliverovi brojni obožavatelji iz susjednih zemalja, jer oba koncerta prilično zgodno "padaju" za vikend, a Split još k tome u vrijeme Adventa zrači posebnom atmosferom.

Mnogi Splićani, koji su sebi i bližnjima uoči nadolazećih blagdana poželjeli darovati nesvakidašnji glazbeni doživljaj i uz to bili dovoljno brzi, već su nabavili ulaznice za koncert čija im se glavna zvijezda, usprkos ozbiljnim zdravstvenim problemima, želi predstaviti u najboljoj formi. No, mnogi su i ostali kratkih rukava... Zato je Oliver, nakon konzultacija s liječnicima, s radošću potvrdio i drugi koncert i pun pozitivnih misli zaronio u pripreme za oba splitska nastupa na kojima će ga pratiti stotinjak glazbenika.

Čekaju ga probe u Splitu i Zagrebu, brušenje repertoara s prijateljima i suradnicima Antom Gelom i Alanom Bjelinskim, a u danima koji će uslijediti zasigurno će otkriti i još neke detalje, poput pjesama koje namjerava izvesti, kao i konačan popis glazbenih gostiju drugog koncerta. Na prvome će nastupiti Tedi Spalato, Gibonni i Stjepan Hauser, koji zbog ranije dogovorenog 2CELLOS koncerta u Budimpešti neće moći gostovati na Oliverovoj splitskoj reprizi.

Oliver u prosincu sa Zagrebačkom filharmonijom planira nastupiti i na davno dogovorenom humanitarnom koncertu "Pokaži ljubav" 22. prosinca u zagrebačkom "Lisinskom". Koncert organizira upravo Zagrebačka filharmonija za Rotary klub Zagreb 1242, a njegov prihod bit će darovan Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj.

item - id = 518202
related id = 0 -> 1021362
related id = 1 -> 1020276
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. listopad 2021 23:09