StoryEditor
Showbizkakav glas!

‘Slučajna pjevačica‘ iz podzemne hit Lady Gage vratila je na top liste: njena snimka hit je na YouTubeu, evo što je otkrila kod Ellen DeGeneres

Piše L. L.
26. veljače 2020. - 23:16
Profimedia

Prije nekoliko dana, svijet je obišla snimka iz londonske podzemne željeznice na kojoj je nepoznata žena zaustavljena i zamoljena da otpjeva filmski hit, pjesmu Shallow Lady Gage i Bradley Coopera.

Dama, koja je svijet ostavila bez teksta svojom izvedbom, jest Charlotte Awbery, a zahvaljujući iznenadnom susretu s komičarem Kevinom Freshwaterom, njeno ime ne prestaje puniti medijski prostor. 

U svojoj emisiji ugostila ju je i Ellen DeGeneres, koja je za Charlotte pripremila zanimljivi poklon. Naime, Ellen ju je nagradila godišnjom propusnicom za podzemnu, kako zgodno, i 'skromnom' napojnicom od čak 10 000 funti. 

U emisiji, Charlotte je objasnila da je u trenutku kada ju je Kevin zaustavio, išla na sastanak s prijateljicom. Snimka iz podzemne na youtube-u je pregledana preko 60 milijuna puta, a Charlotte na Instagramu prati preko 400 000 fanova. 

Charlotte je u razgovoru s Ellen otkrila da pjeva preko petnaest godina, i to uglavnom na svadbama, a na njenom Instagram profilu možete poslušati kako izvodi pjesme Alicie Keys, Whitney Houston, Celine Dion i Princea.

Njena izvedba pjesme iz podzemne, pjesmu 'Shallow' vratila je na ljestvicu top 40 iTunesa, a neki fanovi su primijetili da čak i fizički pomalo sliči na Lady Gagu.

 

Izdvojeno

10. srpanj 2020 08:49