StoryEditor
ShowbizJedan u nizu

Slavni glazbenik ljetuje na našoj obali: Lionel Richie zbog koronavirusa odgodio veliku europsku turneju, viđen kako plovi Jadranom na luksuznoj jahti

10. kolovoza 2020. - 16:57
AFP

Ovoga ljeta slavni glazbenik Lionel Richie trebao je biti na velikoj europskoj turneji, ali su zbog pandemije koronavirusa svi koncerti odgođeni za sljedeću godinu.

No, čini se kako je 71-godišnji američki pjevač, skladatelj, instrumentalist, glazbeni producent i glumac ipak došao u Europu, i to na hrvatsku obalu, kao i brojne druge slavne osobe poput Roda Stewarta i Magica Johnsona.

Kako prenosi Dnevnik Nove TV, Richie je viđen kako plovi Jadranom na luksuznoj jahti od 107 metara, čija se vrijednost procjenjuje na 195 milijuna dolara, a u 15 kabina može se smjestiti 30 gostiju. Tko s Lionelom uživa u plovidbi, nije poznato, ali se može pretpostaviti da je tu njegova partnerica Lisa Parigi s kojom je u vezi od 2014. godine.

Lisa je odrasla u Švicarskoj, bila je manekenka, a sada vodi blog o stilu življenja „Dream Design Discover”. Od slavnoga glazbenika, među čijim su ostvarenjima Oscar, Zlatni globus i nagrade Grammy, ona je mlađa tridesetak godina. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

05. rujan 2020 15:24