StoryEditor
Showbizsreću traži u španjolskoj

Sjećate se njega? Slovio je za najzgodnijeg Hrvata, trbuhom za kruhom otišao je u New York i oženio se, no nije sve ispalo onako kako je zamislio 

Piše L.L.
2. prosinca 2019. - 13:21
filip kleva

Živio je u New Yorku, a znamo ga kao glumca, manekena i pobjednika natjecanja za ljepotu. U New Yorku je upoznao i svoju  suprugu, ekonomisticu Lashwan. Morao je tada braniti i svoju čast, govoreći da se nije oženio zbog zelene karte, već isključivo iz ljubavi.

Vjenčanje je bilo u New Yorku, a ceremoniji je prisustvovalo nekoliko najbližih prijatelja.

Roditelji i prijatelji iz Hrvatske nisu bili u New Yorku, a ovaj Riječanin i njegova supruga upoznali su se na jednoj od brojnih audicija na kojima neafirmirani glumci provode dane i dane u potrazi za prilikom koja će im promijeniti život.

Njegovo ime je Phillip Danko Kleva, on je maneken i glumac.

Potom je otišao iz New Yorka, te sada živi u Španjolskoj, a od supruge Lashwan više nema ni traga ni glasa, nigdje pa ni na društvenim mrežama.

Da je donekle ostvario svoj američki san, govori i činjenica da se pojavio u filmu 'Seks i grad' te se 'skompao' najviše s Kim Catrall. 

Trenutno radi kao agent za nekretnine u Marbelli. Kleva je, za one koji ne znaju, prve glumačke korake napravio u hrvatskim sapunicama Zabranjena ljubav, Obični ljudi i Villa Maria. 

Sada se, nakon dugo vremena, pojavio na jednom događaju u Rijeci.

 

Misteriozna zabava na tajnoj lokaciji mnogima je rasplamsala maštu i probudila strasti. Lokaciju događanja Eudaimonia 2020 Eyes Wide Shut, čuvala se do samoga kraja.

Na događaju su se pojavili pojavili brojni ugledni gosti iz poslovnog svijeta, ali i bivši Mister turizma Hrvatske koji već dugi niz godina izbiva iz medija. Unatoč maski na licu mnogi  su prepoznali ovog Riječanina koji se nekada bavio i glumom te snimao domaće sapunice.

 

Osim njega na misterioznoj zabavi bila je i Sanja Lopar, jedina žena u Europi koja se bavi proizvodnjom cigara, Miroslav Kljajić vlasnik osječkog Craft Rooma, bivša manekenka Ivana Mamilović, poduzetnica Maja Uremović koja se pojavila u Zigmanovoj kreaciji, te Gordana Nikolić poznata i kao dobitnica nagrade WEF 18 Exceptional Women on Excellence.

Inspiraciju su pronašli u kultnom Kubrickovom filmu Eyes Wide Shut, koji ujedno ove godine slavi svoju 20-tu obljetnicu od premijernog prikazivanja, ali i dalje kao i prvog dana rasplamsava maštu i budi strasti svojim pomicanjem granica, baš kao i ovaj event.

 

Uzbuđenje nije stalo na tajnoj lokaciji, erotičnoj najavi i maskama.

Cijela večer osmišljena je kao performans glumaca među gostima i s gostima, u kojem su se mini scene ispreplitale i prelijevale iz jedne u drugu toliko vješto da gosti nisu znali tko je gost, a tko glumac, što je stvarnost, a što vrhunski osmišljen scenarij ove fenomenalne interpretacije Kubrickovog remek djela, kojom su organizatori pomaknuli apsolutno sve ljestvice u organizaciji događanja i na najneobičniji način gostima u svaku poru usadili Fidelio i Eudaimoniu, ono što ih je i okupilo na tom neobičnom uprizorenju pod maskama koje će se pamtiti i o kojem će se pričati.

Povod ove najmisterioznije i najuzbudljivije zabave koju je Rijeka doživjela je  Eudaimonia, projekt koji potpisuje Damir Matešković i riječki Gentlemen's Shop, a koji kroz svoje ambasadore i ambasadorice prenosi filozofiju sretnog življenja i pozitivne priče koje svima mogu poslužiti kao motivacija i inspiracija u životu.

 

 

 

#ŠPANJOLSKA#AMERIKA#SUPRUGA#FILIP KLEVA

Izdvojeno

07. srpanj 2020 11:45