StoryEditor
ShowbizBLIŽI SE ZAVRŠNICA

Sjećate se Lucije iz ‘Supertalenta‘, koja je ‘Žutim dunjama‘ razgalila srca? Ove nedjelje bori se za finale, konkurencija su joj i dva ‘zlatna gumba‘

3. prosinca 2021. - 08:21

Ako bi treće polufinale rado gledanog showa "Supertalent" trebalo svesti u najkraće crte, onda bi mogli samo kazati Tetiana Kundyk i Trio Šubarić.

Prva je fantastična Ukrajinka koja je na audiciji članove žirija ostavila, malo je reći, u pozitivnom šoku nevjerojatnom sposobnošću balansiranja na žici, a Davor Bilman je njezin nesvakidašnji talent nagradio zlatnim gumbom.

U ovotjednoj epizodi pojavit će se i Trio Šubarić, odnosno simpatične trojke Adrian, Gabriel i Tomislav koje je voditeljski duo Igor Mešin i Frano Ridjan lansirao u polufinale dodijelivši im zlatni gumb za talent šesteroručnog sviranja klavira.

image
Glavne uzdanice trećeg polufinala - Trio Šubarić i Tetiana Kundyk
 
NOVA TV PRESS


Šestero talentiranih kandidata već je zauzelo svoje mjesto u finalu "Supertalenta", a ove nedjelje bit će poznato još troje najuspješnijih koji će im se pridružiti u velikoj završnici showa.

I u trećoj polufinalnoj epizodi žiriju neće biti lako jer će na pozornicu stati deset izvrsnih kandidata.

Na veliku scenu showa tako će se vratiti i 18-godišnja pjevačica Lucija Šarčević koja je na audicijama raznježila mnoge svojom izvedbom pjesme "Žute dunje", a još jedan pjevački nastup izvest će i 12-godišnji Fabijan Kovačević koji je na audiciji publiku osvojio vlastitim bećarcem naziva "Ružo, ružice".

Harmonika i ples

Od pjevača će se u pretposljednjoj polufinalnoj epizodi pojaviti još i 16-godišnji Jakov Jozinović koji za novi nastup priprema nešto drugačije od audicijskog nastupa kada je briljirao izvedbom pjesme "Bohemian Rhapsody".

image
Skupina Polkaholiki
 
NOVA TV PRESS


Za vesele glazbene ritmove u studiju pobrinut će se raspjevani Polkaholiki koji će u polufinalu izvesti dinamičnu kombinaciju stranih i domaćih hitova, a atmosferu u studiju zapalit će virtuoz na harmonici Šćepan Stojanović koji, uz vlastite improvizacije, za polufinalni nastup priprema dinamičnu kombinaciju nekoliko poznatih pjesama.

Plesnim koracima borbu za prolazak u finale nastavlja Antonija Čelan Karuza koja je na audiciji zaintrigirala indijskim plesom, a novu koreografiju predstavit će Plesni klub Seven te leteći duo Greta i Lara.

item - id = 1148104
related id = 0 -> 1154342
related id = 1 -> 1153715
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. siječanj 2022 04:53