StoryEditor
Showbizglumica i manekenka

Sjećate se Cybill Shepherd? Glumila je ‘Maddie‘ u kultnoj seriji ‘Slučajni partneri‘. Sada najavljuje svoj povratak na male ekrane, evo i kako izgleda

Piše M. Č.
20. studenog 2020. - 20:46
Profimedia

Cybill Shepherd vraća se na male ekrane. Ova 70-godišnja američka glumica i bivša menekenka bit će u jednoj od glavnih uloga u pilot-epizodi mreže Showtime koja bi se, ako sve bude po planu, trebala nastaviti u humorističnu seriju „I Love This for You”.

Priča je dijelom inspirirana životom Vanesse Bayer, koja će također glumiti u seriji. Njezin lik je žena koja je preživjela dječju leukemiju i ostvaruje svoj dugogodišnji san da postane voditeljica televizijskog programa prodaje kućanskih potrepština. Cybill će glumiti hladnu, tajanstvenu direktoricu mreže televizijske prodaje.

Televizijskim gledateljima koji malo dulje pamte, Cybill je najpoznatija po ulozi Maddie Hayes u humorističko-dramskoj seriji „Slučajni partneri” iz osamdesetih godina prošlog stoljeća, u kojoj joj je partner bio Bruce Willis. Za tu je ulogu Cybill dobila dva Zlatna globusa, a trećeg je osvojila devedesetih za ulogu u seriji „Cybill”.

image
Bruce Willis i Cybill Shepherd u seriji 'Slučajni partneri' 
Profimedia

Među filmovima u kojima je glumila su „Posljednja kino predstava”, „Taksist”, „Druga šansa”, „Texasville”, „Bio jednom jedan dječak”, „Posljednja riječ”, „Željna slave”, „Alice”, „Martha iza rešetaka” itd., a uz spomenute glumila je i u serijama „Ženske priče”, „Dvostruki život”...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

25. studeni 2020 01:04