StoryEditor
ShowbizEkskluzivne fotografije

Sinjska ljepotica ususret elitnom natjecanju u Bolu: Ivona iza sebe već ima brojne titule, a zadnjih dana intenzivno se sprema za onu 'glavnu' ; 'Modeling ne shvaćam kao utrku s bilo kim...'

Piše Joško Dadić
19. kolovoza 2019. - 13:32

Kako se bliži finale izbora za Miss Adriatic Hrvatske, koje se održava u subotu, 24. kolovoza, u Bolu na Braču, tako se zahuktavaju i pripreme za to natjecanje.

Jedna od onih koja se zadnjih dana intenzivno priprema za elitno natjecanje ljepote jest Ivona Vuković (18) iz Sinja, učenica sinjske Trgovačke škole.

Modelingom se Ivona bavi već dvije godine, a dosad ima tri lente. Lani, 2018. godine, osvojila je izbor za Lice godine Hrvatske te također ponijela i lentu Best modela Hrvatske 2018. Ove godine zaslužila je lentu prve pratilje Miss earth Hrvatske 2019.

– Dakako da se radujem ovom izboru koje se održava u Bolu na Braču, i da se nadam što boljem plasmanu. Iskreno, ne znam što tome više dodati. Osim da je ovdje na plaži već poprilično vruće, iako još nije ni devet ujutro – uz smijeh nam je kazala Ivona, s kojom smo za Nedjeljnu Slobodnu odradili ekskluzivni editorial, na plaži ispred splitskog "Radisson Blue Resorta".

Prvi put s Ivonom Vuković razgovarali smo početkom lipnja. Tada nam je pozirala zajedno s Teom Krkom i Anamarijom Alebić na plaži "Galebova" kampa u Omišu. Nakon tog editoriala uslijedili su brojni pozivi čitatelja, koji su najviše željeli vidjeti novi photo session s Ivonom Vuković. Tek smo nakon brojnih mailova, čitateljima odlučili izići u susret.

– Drago mi je što je bilo tako, iako ja modeling ne shvaćam kao utrku s bilo kime, pa tako ni s kolegicama koje ste spomenuli. Jednostavno, bavim se ovim poslom jer ga volim – skromno će Ivona.

Kažimo još da se natjecanje za Miss Adriatic Hrvatske održava u predivnom bolskom klubu "585", program će voditi Karolina Šuša, a u zabavnom programu nastupat će Zsa Zsa, Maja Bajamić i Cabaret a la carte, otkrio nam je poznati menadžer Damir Karaman, organizator Izbora za Miss Adriatic Hrvatske.

Karaman inače godinama surađuje s Damirom Puhalovićem, vlasnikom modne udruge "Royal Models Croatia", koja radi na principu škole i menadžmenta za modele i fotomodele. Jedan od fotomodela "Royal Models Croatia" je Ivona Vuković.

– Uz Ivonu, na Bolu će nastupiti još tri ljepotice "Royal Models Croatije", i iskreno se nadam da će ostvariti što bolji uspjeh. Jer one su sigurno budućnost modelinga u Hrvatskoj – kazao nam je Puhalović.

#MISS ADRIATIC#IVONA VUKOVIĆ

Izdvojeno

04. srpanj 2020 16:56