StoryEditor
ShowbizSlatke brige

Simpatično smotani: Ellina frizura ukazuje na kronični manjak sna, a tata Charles muku muči sa skidanjem kila koje je nabacio u trudnoći

Piše J.V.
3. prosinca 2017. - 14:05
23421062_21817132205682

'A mislila si da su ti cure bezveze pisale', komentirala je jedna pratiteljica u stilu 'jesam ti rekla?' današnju objavu Elle Dvornik, koja je priznala da muku muči s manjkom sna od kada je Balie Dee stigla na svijet. Upozoravale su je njene pratiteljice na sve probleme s kojima će se kad-tad suočiti, ali Ella je, u svom stilu, na njih odmahivala rukom.

Iskusne majke ipak su dobro predvidjele, pa je i Ellu uhvatio umor nakon neprospavane noći uspavljivanja bebe koja nikako da zaspe. Kako svaki novi trenutak i saznanje rado dijeli s pratiteljicama, pohvalila se Ella osebujnom frizurom koja je posljedica prethodne noći.

'Frizura koja kaže: "Nije htjela zaspati nakon što sam je nahranila u 2:30"', opisala je Ella svoj novi imidž i nasmijala pratitelje.

Očekivano, nije jedina koju je beba smela u svakodnevnim aktivnostima, poput spavanja. Tu je i Charles koji nas svakodnevno uspije raznježiti fotografijama na kojima brižno grli i uspavljuje svoju djevojčicu, no nije ni on imun na 'problemčiće' koje u život unosi novo, malo živo biće.

Njegov pokušaj guranja kolica uzbrdo rezultirao je tako fotografijom koja nas je nasmijala do suza, a ni Ella nije propustila priliku našaliti se na njegov račun: 'Skida kile koje je dobio u trudnoći', napisala je uz objavu fotografije.

Ella i Charles još su jednom pokazali koliko su simpatično smotani, a u isto vrijeme i pripravni na sve problemčiće koje donosi roditeljstvo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

05. ožujak 2021 10:37