StoryEditor
ShowbizCovid-19

Sharon Stone otkrila da je njena 59-godišnja sestra Kelly zaražena koronom i poručila: Možete li se suočiti s ovom bolničkom sobom? Nosite maske!

Piše PSD.
17. kolovoza 2020. - 11:24
AFP

Sharon Stone otkrila je na Instagramu da je njena 59-godišnja sestra Kelly zaražena koronavirusom. 

Zabrinuta je za njeno zdravlje, kaže, jer joj sestra već neko vrijeme vodi bitku s autoimunom bolešću lupus. Nakon što je otkrila da boluje od Covid-19, Sharon je odlučila uputiti apel javnosti u obliku poruke - nosite maske.

"Moja sestra Kelly, koja vodi borbu s lupusom, sada je zaražena virusom Covid-19. Ovo je njezina bolnička soba. Ona nema imunosni sustav, a ovih dana jedino je posjetila ljekarnu. U njezinoj zemlji ljude ne testiraju ako nemaju simptome zaraze, a na rezultate testiranja čeka se pet dana. Možete li se suočiti s ovom bolničkom sobom? Nosite maske! Zbog sebe i ostalih ljudi", poručila je holivudska zvijezda koja je prije nekoliko dana najavila da u ožujku sljedeće godine izdaje zbirku memora.

Oglasila se na društvenoj mreži i Kelly Stone.

"Preklinjem vas da shvatite koliko je ovo stvarno. Borim se za svaki dah", rekla je u videu sestra hollywoodske glumice uz poruku ljudima da nose maske zbog onih koje vole.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

30. studeni 2020 12:40