StoryEditorOCM
Showbiznije htjela

Shakira pred španjolskim sudom zbog utaje poreza, prijeti joj gubitak 23,8 milijuna eura i osam godina zatvora, nije se željela nagoditi

Piše Mozaik SD
29. rujna 2022. - 17:46
Kolumbijsku pjevačicu Shakiru, snimljenu u svibnju u Cannesu na premijeri filma ‘Elvis‘, terete za utaju poreza od 14,5 milijuna euraLoic Venance/AFP

Samo bi naivci mogli misliti da bogati i slavni nemaju problema. Jedna od takvih je i popularna pjevačica Shakira, kojoj se raspao brak, a uskoro bi se trebala naći i pred sudom zbog neplaćanja poreza.

Kolumbijskoj glazbenoj zvijezdi sudit će se pred španjolskim sudom zbog optužbi za utaju poreza od 14,5 milijuna eura. Pjevačici će se suditi za šest navodnih poreznih prekršaja. Datum početka suđenja pred sudom u Barceloni još nije određen.

Shakiri prijeti do osam godina zatvora i novčana kazna od 23,8 milijuna eura ako bude proglašen krivom. Pjevačica, koja ima 45 godina, više je puta demantirala optužbe.

"Uvjerena sam da imam dovoljno dokaza i da će pravda biti na mojoj strani", rekla je nedavno u intervjuu za španjolsko izdanje magazina Elle, prenosi BBC.

...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 14:13