StoryEditor
ShowbizSrbi apostrofiraju

Severinu 'pomela' folk zvijezda koja upravo stiže u Split, pjevale su istog dana, Splićanka je prodala samo 300 karata, zbog Maje je dvorana 'eksplodirala'

Piše M.K.
13. ožujka 2019. - 21:20
seve00

Maja Berović rezultatom je apsolutno nadigrala Severinu Kojić, što zabavlja beogradske medije.

"Bosanska i hrvatska pjevačica nastupale su na Dan žena, kada je Maja za koncert u Užicu prodala 3.000 karata, a Seve za svoj nastup na Zlatiboru čak 10 puta manje", piše, naime, Blic.

"Maja Berović je u posljednjih godinu dana najtraženija pjevačica, u studenom je napunila beogradsku Arenu, a prošlog vikenda je oborila sve rekorde posjećenosti u Užicu. Hala sportova je bila dupkom puna" - piše "Informer", prenoseći riječi estradnog menadžera.

Maya Berović je, inače, ista ona plavokosa pjevačica koju viđamo na plakatima diljem splitskih ulica, na kojima se najavljuje njezin koncert 30. ožujka u splitskoj Spaladium Areni.

"Jedva čekam da zajedno zapjevamo moje stare i nove hitove, Spaladium Arena će gorjeti!" - samouvjerena je bosanskohercegovačka pop-folk pjevačica, koja živi u Beogradu i čiji videospotovi na You Tubeu broje milijunske preglede.


Neupućenima u zbivanja na "pop folk" sceni, njezino ime je sasvim nepoznato, čime još više impresionira podatak da je deset puta više ljudi željelo slušati nju nego splitsku megazvijezdu.

"Seve je imala koncert na Zlatiboru, u dvorani koja može primiti do 2 tisuće gostiju. Ona je, međutim, te večeri prodala tek oko 300 karata. Uprkos lošem odzivu publike, Kojićeva je dala sve od sebe na bini. Međutim, nakon koncerta ju je bio blam, pa nijednu sliku ni snimku nije objavila na svom Instagram profilu, da javnost ne bi vidjela da je pjevala u praznom prostoru", piše Blic.

Severina u posljednje vrijeme prolazi izuzetno turbulentno i stresno razdoblje, nakon navodnog razlaza s dugogodišnjim menadžerom i bliskim prijateljem Tomicom Petrovićem, činjenica da je polučila tako slabo zanimanje publike nedvojbeno je težak udarac. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zlatiboreee, stigli smoooo🎶❤️💕 jer #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

#SEVERINA#MAYA BEROVIĆ

Izdvojeno

05. srpanj 2020 13:08