StoryEditor
ShowbizKruže glasine

Severinin svekar progovorio o šuškanjima da se pjevačica i Igor razvode: Ne znam gdje su niti znam kakav je njihov odnos. Odrasli su ljudi...

Piše M.P.
21. listopada 2020. - 12:31
Tomislav Krišto/Cropix

Severina Kojić već je neko vrijeme u Hrvatskoj, dok njen suprug Igor boravi u Beogradu. Par činjenicu da su duže vrijeme razdvojeni ne krije ni kad je riječ o objavama na društvenim mrežama. Pjevačica se nedavno pohvalila kako je u rodnom Splitu, dok je Igor putovao regijom u društvu prijatelja, posjetio između ostaloga i Mostar pa se vratio u Beograd.

Za to vrijeme se u medijima, poglavito onima u susjednoj državi, spekulira kako je njihovu braku došao kraj. 

Susjedi pjevača Dragana Kojića Kebe za portal Alo! kažu kako su čuli priče da Igor i Severina više nisu zajedno, a tomu pridodaju i činjenicu kako Splićanku neko vrijeme nisu vidjeli u naselju Bežanijska kosa, gdje Keba ima kuću u kojoj je njegova nevjesta često bilo gošća.

image
Danijel Soldo/Cropix

I sam je nevoljko progovorio o ovoj temi.

- Ne znam gdje su niti znam kakav je njihov odnos. Odrasli su ljudi i valjda znaju, a uvijek su i znali što im je činiti. S druge strane, sve što rade, sebi rade - rekao je Keba za Alo!.

- Ako mene pitate, ljubav nikad ne treba objašnjavati. Riječ nikad ne upotrebljavam kao oružje, niti za obranu, niti za napad, pa će tako biti i ovoga puta. Što će biti, neka bude! Samo neka su živi i zdravi te neka im Bog podari svu blagodat i sreću u životu - dodao je pjevač.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

04. prosinac 2020 06:41