StoryEditor
ShowbizLjutiti Igor

Severinin suprug Igor Kojić znakovitim objavama demantira nagađanja o njenoj nevjeri, mrzi poluistine i zahtijeva pravdu

Piše PSD
29. studenog 2020. - 16:49

Severinin suprug Igor Kojić obratio se pratiteljima znakovitom objavom u kojoj se referira na nedavne tračeve kako ga pjevačica vara te da je njihov brak u teškoj krizi.

- Raspravljati o poluistinama je poput ubijanja komaraca na obrazu. Možda ih ubijete ili ne, na kraju je sigurno samo da to da ćete se ošamariti. Pravda za istinu, napisao je Kojić ispod slike na kojoj se vidi muškarac koji radi upravo to daje sam sebi šamar u pokušaju da makne komarca.

Pratitelji su ga ohrabrili i u komentarima mu poručili da se nastavi boriti za istinu makar mu ljudi popili krv koristeći istu metaforu s komarcem.

Objavu je napisao uslijed nagađanja kako Severina ima aferu s 10 godina mlađim vinarom Tomislavom Voštinićem iz Ivanić-Grada. 48-godišnju pjevačicu i vinara prvo su povezali novinari srpskog tabloida Stars, ali njen tim je vrlo brzo sve demantirao te su poručili da je njihov odnos poslovan, u najboljem slučaju prijateljski.

- Nastavno na vaš upit, htjeli bismo vas informirati kako se radi o osobi iz šireg kruga Severininih prijatelja, u čijoj je vinariji održan event, na kojem je između ostalih, prisustvovala i Severina s društvom. Ovim putem odbacujemo svaku insinuaciju o bilo kakvoj drugačijoj vrsti odnosa, objasnio je njezin bliski prijatelj i PR-ovac Davor Grgin.

item - id = 1060730
related id = 0 -> 1128580
related id = 1 -> 1128047
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2021 16:05