StoryEditor
ShowbizNA DOMAĆEM TERENU

Severina se sprema u Splitu naći s ekipom iz razreda i proslaviti 30. godišnjicu mature: Idem vidit‘ jesmo li još uvijek ista generacija...

Piše PSD
7. srpnja 2020. - 18:47
Bruno Konjević/Hanza Media

Severina je gostujući na Radio Dalmaciji ispričala gdje i kako provodi odmor.

Opisala je svoje dojmove o Splitu u ovoljetnim, drugačijim okolnostima.

"Nema baš turista. Šetala sam Splitom, Riva je izgledala kao kad zimi puše bura. Teško je to vidjeti, ali baš svi se trebamo pridržavati pravila..." - poručila je.Otkrila je i kako je sa sinom i društvom guštala na otocima, a oduševio ih je i boravak na Plitvičkim jezerima.

"On je proplivao s tri godine, sada već roni. On je mali Spiderman, ja sam mama Spiderman.

Zezamo se s ježevima, moramo vaditi i morske krastavce, a ja sam Super-Woman. Kad sam išla na koncert, naime, dok je on bio mali, onda bih se ja obukla u neki oklop, a on me pitao zašto to nosim.

Onda bi mu ja odgovorila da sam Super-Woman, kao iz crtanog, idem spašavati svijet. Tako da sam morala uvijek loviti rakove, ježeve, onda sve to moramo staviti u teglu i pustiti kasnije u more. Jednu je zvijezdu on sam izvadio, bio je presretan" - pričala je pjevačica u eteru.Najavila je i kako se u rodnom gradu sprema susresti i sa školskim kolegama.  

"Sad imam godišnjicu mature, to je lijepa obljetnica. Svi skupa ćemo se naći i vidjeti jesmo li još uvijek generacija...", nasmijala se Severina, koju će njezine kolege iz glazbenog razreda nekadašnjeg Centra za odgoj i obrazovanje u kulturi "Natko Nodilo" zacijelo susresti s velikom znatiželjom. 

image
Ovakvu Severinu (iz ranije faze njene karijere) školske kolege najviše pamte
Arhiva/Slobodna Dalmacija/Vladimir Ivanov
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

23. rujan 2020 05:12