StoryEditor
ShowbizVEČERAS S FANOVIMA

Severina se rasplakala snimajući pjesmu posvećenu sinu Aleksandru; 'Ona je prije svega majka koja se bori!': autor otkrio kako joj je napisao skladbu života

Piše L.L.
30. listopada 2019. - 16:42
Severina_Rodjeno moje_2

Severina će objaviti u ponedjeljak, kako otkrivaju njezini suradnici, najemotivniju i najljepšu baladu u životu.

Pjesma koju je posvetila svom sinu Aleksandru zove se "Rođeno moje" i Splićanka se slaže kako je to njezina najljepša pjesma dosad.

Riječ je o pjesmi koju je ovo ljeto napisao Severininin dugogodišnji skladatelj Miloš Roganović koji joj je, između ostalih, napisao hitove "Kao", "Alcatraz", "Grad bez ljudi", "Dobrodošao u klub", "Italiana", "Uzbuna", "Ko me tjero"...

''Severina me nazvala i pitala da li bih joj napisao jednu lijepu, emotivnu pjesmu. Poslije prekrasnih balada koje sam joj napisao, razmišljao sam o temi pjesme i kako da napišem nešto novo. Odgovor je bio i preda mnom i u meni.

Preda mnom, jer kad pogledam Severinu, vidim veliku zvijezdu, umjetnicu, koja je prije svega majka koja se bori za dobrobit svog djeteta, a pritom se mora boriti i protiv raznih negativnih, nesvjesnih ljudi, koji pokušavaju da joj tu borbu otežaju i ospore.

Odgovor je bio i u meni, jer sam i sam roditelj pa znam koje su to emocije, a oduvijek sam ih htio pretočiti u jednu ovakvu pjesmu. Tako je nastalo 'Rođeno moje' i jako sam sretan zbog toga''  - komentirao je Miloš.

Spot za pjesmu sniman je u Ljubljani, u režiji Nejca Levstika, a premijeru će imati uživo na nadolazećoj Severininoj turneji "The Magic Tour", koja kreće 16. studenog iz Splita, a nastavlja se 23. studenog u Beogradu, 7. prosinca u Zagrebu te 21. prosinca u Ljubljani.

Severinini fanovi večeras od 20 sati na YouTube kanalu pjevačice imat će priliku pogledati snimku koncerta s turneje "Dobrodošao u klub", s kojom je Severina prije šest godina obišla cijelu regiju i koju je vidjelu preko 250 000 ljudi.

Tijekom reproduciranja snimke, Severina će uživo s fanovima gledati i komentirati koncert te im odgovarati na sva pitanja, uključujući i ona vezana za predstojeću turneju.

Snimka koncerta također će se prikazati i na HRT-u 2 u petak, 8. studenog, s početkom u 20 sati.

Izdvojeno

06. kolovoz 2020 00:14