Showbiz'samo veselje i ljubav'

Severina se oglasila uoči večerašnjeg koncerta u Zagrebu, uputila veliku zahvalu te poruku obožavateljima koji stižu večeras u Arenu

Piše PSD
7. prosinac 2019. - 15:22
seve00

Uoči večerašnjeg koncerta u zagrebačkoj Areni, Severina se oglasila na Instagramu zahvalivši svima onima koji su joj proteklih dana, u jeku drame u privatnom životu, pružali podršku. Također je uputila poruku svim obožavateljima koji večeras stižu na koncert.

'Hvala svima što ste mislili na mene. Poseban je osjećaj da si nekome u mislima, da te razumiju i da znaju “o čemu se tu radi.” Hvala svim javnim osobama i svim nepoznatima koji su mi dali podršku.

U svakom sam vašem slovu osjetila po jednu malu molitvu... Hvala Hrvatska, Srbija, Slovenija, Makedonija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina i hvala svim ljudima koji žive u dijaspori.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

 

Hvala svim ne samo pametnim i pismenim, nego i oljuđenim koji su i javno pisali o ovome, hvala Vedrani Rudan, Miljenku Jergoviću, Mirjani Bobić Mojsilović, Neli Vlašić... Slali su mi vaše tekstove kao vjetar u leđa u ovom moru tuge u cijeloj regiji', osvrnula se splitska pjevačica na brojne reakcije u javnosti nakon sudske odluke prema kojoj joj se oduzima skrbništvo nad sinom Aleksandrom.

Objavu je završila u vedrom tonu: 

'Vidimo se večeras u Areni Zagreb. Volim vas i molim vas, večeras samo veselje i ljubav...'

#SEVERINA