StoryEditor
ShowbizPRED KONCERT

Severina negira najnovije napise srpskih novina, na društvenim mrežama poručila: ‘Neka idu onome tko ih plaća... Mislim na muškarca koji se ne bavi pjevanjem‘

Piše M.R.
17. srpnja 2021. - 12:41

Nakon objave Nezavisne dnevne novine Informer o tome da je Severina zahtijevala od organizatora koncerta u Vrnjačkoj Banji da nema nikakav kontakt s obožavateljima i novinarima, oglasila se i pjevačica na svom instagram profilu:

- Informer i Srpski telegraf su “Novine zlog doba”... Ovakvi i slični natpisi dolaze iz pera ljudi kojima bi trebalo zabraniti pisati, jer osim što pišu neistine - huškaju ljude. Svi znate tko ih plaća za ovo ?. Vrnjačka banja, jedva vas čekam vidjeti, da se volimo... a ovim “novinarima zlog doba” zabranjujem ulaz svugdje gdje pjevam. Neka idu kod onog tko ih plaća ?. Mislim na muškarca koji se ne bavi pjevanjem, napisala je Severina.

Informer je naveo i da će Severina dobiti 20.000 eura za koncert koji je u subotu najavljen na Međunarodnom vrnjačkom karnevalu, a svirka bi trebala potrajati dva sata na glavnom trgu.

item - id = 1113382
related id = 0 -> 1128966
related id = 1 -> 1128876
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. rujan 2021 04:23