StoryEditor
Showbiz'Pederuša gori'

Severina na koncertu osvanula nikad mršavija: senzualno skakutanje oduševilo ekipu, nije im mrska ni stanjena figura

Piše J. V.
11. rujna 2018. - 23:23
40022921_244771373052407_4755956362196811776_n

Severini je zacijelo posljednjih mjesec dana bilo prilično stresno. (Polu)afera oko golišavih fotki, a i ono što se sada već čini kao vječni spor na sudu s bivšim, Milanom Popovićem, oko skrbništva nad sinom, a onda i upis sinčića u prvi razred osnovne škole... I snažniji bi "kleknuli".

Ali Seve je u tih istih mjesec dana stigla čak i otputovati kratko na odmor u Nicu, a potom i odraditi par koncerata, kao da nije njen posao. Pratitelji su u čudu, ali posljedice, barem na izgled, Splićanka više ne može prikriti.

I u širokim hlačama na posljednjem njenom koncertu mnogi su primijetili sve tanju figuru, a izdanje koje je predstavila nije nužno za pohvalu. No njeni su pratitelji još uvijek oduševljeni svime što Seve predstavi...

"Smršala, nikad bolja, tip top", "Nikad mršavija, odlično izgleda", komentirali su oni koji se očito ugledaju na tanašan izgled.

A ostali su, barem na čas, zanemarili stanjenu figuru i koncentrirali se na senzualno skakutanje kojim je Seve oduševila publiku u slovenskom Prevalju, isto koje je podijelila i s pratiteljima koji nisu bili te sreće biti prisutni.
 "E svaka ti čast, ja kad čagam u ovakvih šuzama mjesec i pol furam starke.Ono žena ženi svaka čast draga Seve!", oduševila se jedna.

"Ma ne znam stvarno si ko vino, nema zbilja si nešto neumorno, lipo da boli glava, stvarno je šteta što nemaš bar autobus sestara, dobro opet bi ti isplivala na vrh, geni kameni a krv dugopoljska nema greške", krenuo je drugi pratitelj s komplimentima i jedva se zaustavio.

"Pederuša gori", dobacio je netko treći na račun Sevinog omiljenog modnog dodatka u posljednje vrijeme.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. svibanj 2021 23:51