StoryEditor
ShowbizVALOVI NOSTALGIJE

Severina je upravo otišla na sud, ali nas je oduševila njena frizura! Vratila nas je u osamdesete godine prošlog stoljeća

Piše PSD
1. lipnja 2020. - 11:10
Bruno Konjević/Hanza Media

Naš je fotoreporter Severinu jutros snimio u društvu odvjetnika Mate Matića pri dolasku na raspravu na zagrebački Općinski kazneni sud, i premda okolnosti u kojima popularna pjevačica mora pohoditi ovakve instituacije sigurno nisu ugodne, nama su ovi prizori probudili neka ipak ugodna sjećanja.

Pa nam je Severina, isfrizirana baš ovako kako je to jutros učinila, sličila na samu sebe više nego ikad prije.

Na onu Severinu, naime, kakvu u Splitu pamte pratitelji plesne i glazbene scene 80-ih, u kojima se Vučkovićeva pojavila na samom koncu 80-ih.

image
Bruno Konjević/Hanza Media


Sa "stajlingom" kakav je ta dekada njegovala, a kojega se svi još uvijek živo sjećamo, gdje su frizure bile i voluminozne i stepenaste i valovite, gdje je najidealnije bilo kad su imale "od svega toga pomalo".

U majici mornarskog uzorka i sa "stepenastom" frizurom Severina nas je podsjetila na brojne lijepe Splićanke, koje su na vrhuncu svoje slave od frizerke zacijelo tražile da ih "ošiša na repe".

Među njima je bila i najveća od svih, kultna misica koja se na pobjednički tron popela upravo s takvom frizurom, Ana Sasso, a sličan je styling zadržala i kad je 1986. na Splitskom festivalu i pjevački debitirala u nezahtjevnoj kompoziciji "Oli bilo, oli crno".Kovrče šišane stepenasto proslavile su i jedne od najslavnijih splitskih sestara iz showbizz sekcije, Izolda i Eleonora Barudžija, koje pamtimo kao pratnju Danielu Popoviću u njegovom osvajanju Eurosonga, a koje su i same, iste godine kad i Ana Sasso, pjevački samostalno nastupile na Prokurativama s pjesmom "Gondola".


Prethodno je Izolda u "još jednom šucu" pokorila eter nekadašnje države, eurosongovskim duetom s Vladom Kalemberom u tadašnjem hitu "Ćao amore".Severina, inače ovih dana, više nego frizurom, medijske stupce puni naklapanjima o navodnim trzavicama sa suprugom Igorom.

Šuška se kako je u njihovom braku došlo do ozbiljne krize, a tome ide u prilog činjenica da su otpratili jedno drugo s Instagrama.

Igor je proteklih dana, na račun svih "medijskih bajanja" objavio ironičnu karikaturu na kojoj su on i Severina, a u pozadini Milan Popović, uz status:

"Generalni pokrovitelji mog braka, iz pouzdanih šumskih izvora. Dosta ako Boga znate".

Severina je na to, kako tvrde 24sata, uzvratila komentarima:

"Pokrovitelji su Olja i Dragan" i "Molim te izuzmi me iz ovog, pokrovitelji su Olja i Dragan", koje je kasnije izbrisala.

Kako bilo, splitskoj pjevačici nije jednostavno, ni lako.

Možda je i frizura hommage nekad puno bezbrižnijim vremenima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

12. rujan 2020 18:03