StoryEditor
Showbizjoš dva dana

Severina je dobro 'nabila mišiće' vježbajući iscrpljujuću koreografiju za Split: evo prilike da fanovi vide što ih čeka u Spaladium Areni

Piše L.L.
14. studenog 2019. - 14:22
The Magic Tour_Proba 4

'The Magic Tour', Severinina dugoočekivana turneja, koja je izazvala velik interes publike i medija, konačno je tu! Za samo dva dana, sudeći prema prodanim ulaznicama, pred tisućama obožavatelja Severina će koncertom u rodnom Splitu započeti svoju četvrtu regionalnu turneju, koja planira nadmašiti sve dosad viđeno. 

Severina stigla u Split, fanovi su uspjeli 'ćirnuti' djelić novog looka koji je izabrala za turneju; 'Što mislite s kojom pjesmom otvaramo koncert?'

Svi oni u subotu će uglas pjevati najveće Severinine hitove, među kojima i najnoviji singl 'Rođeno moje', koji je u samo deset dana od premijere, dosegao brojku od 5,5 milijuna YouTube pregleda.

Neutješna Severina iskreno o preminuloj prijateljici: Žao mi je što su se, tek na dan kad nas je Mani napustila, svi sjetili. Težak je njen put bio. I bez mene

Uz 100 ljudi uključenih u organizaciju, ono što će se odvijati na pozornici u trajanju od 2 i pol sata, kako najavljuju organizatori, podrazumijeva neviđenu produkciju na ovim prostorima.

 

Najsuvremenija bina svjetskog standarda skriva brojna iznenađenja za publiku, a uz Severinu, na pozornici će biti čak 16 plesača, 15 glazbenika, kao i članovi simfonijskog orkestra. I sve to pod ''okriljem'' čak 150 kvadratnih metara LED ekrana.

Nakon subotnjeg koncerta u Splitu, u kojem se probe odvijaju već od početka tjedna, ova magična noć nastavlja i u ostalim velikim gradovima, poput Beograda 23. studenoga, Zagreba 7. prosinca te Ljubljane 21. prosinca.

#SEVERINA#SPLIT#SPALADIUM ARENA

Izdvojeno

07. srpanj 2020 14:02