StoryEditor
Showbiz'REKLA SAN DA...'

Seve i Igor priredili su totalnu zbrku vjenčanjem prije tri godine u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije, evo koju mu je poruku Splićanka danas uputila

Piše M.K.
25. rujna 2018. - 22:57
seve00
rgx time: 5.8174133300781E-5

"[25.09.] Rekla san da... reka je da... hvala ti, mili moj, što me od prvog dana čvrsto drže tvoje ruke" - napisala je Severina svom Igoru na Instagramu u čast današnje, treće godišnjice njihovog crkvenog vjenčanja, održanog u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije svetoj Elizabeti u istarskim Balama.

Uz nježne riječi, splitska je pjevačica objavila i fotografiju s obreda, na kojoj svoju ruku s vjenčanim prstenom drži preko muževe.

"Čestitam na tako iskrenoj i dubokoj ljubavi!" - napisala joj je pratiteljica, a među brojnim čestitarima, njihpreko 38 tisuća koliko ih je "lajkalo" fotografiju, nije manjkalo ni poznatih lica.

"Sretna vam godišnjica! ️ Nek' vam ih je još 100 zajedničkih." - poželjela joj je Lana Klingor.

"Predivni ste! Ljubav kao primjer! Čestitke!" - napisala je Paola Valić Bekić.

Severina i Igor su uspjeli u svojim nakanama prije tri godine, da obećaju jedno drugome vječnu ljubav daleko od novinara i brojnih znatiželjnika.

U sjeni najave velike beogradske svadbene proslave, zakazane za 22. studenoga, naime, Severina se u Istri udala u "miru božjem", a vjenčanju su nazočili najbliži prijatelji i obitelj, a kumovali su Andrea Čermak i Boris Đikanović.

"Severina je tijekom cijele ceremonije plakala" - izvijestio je tada Glas Istre.

Vjenčanje se proslavilo u restoranu "Lav", koji je ostao zatvoren za nepozvane, a pjevačica je tek objavom fotografija na društvenim mrežama, na kojima u vjenčanoj opravi rone i ljube se u bazenu, potvrdila što se doista dogodilo.

Severina i Igor građanski su brak sklopili dva mjeseca kasnije, 22. studenog u Beogradu, gdje je priređeno spektakularno svadbeno slavlje za petstotinjak uzvanika.

Pozivnice za vjenčanje izgledale su poput kazališnih ulaznica, a cijelu ceremoniju pod nazivom "Moje srpsko vjenčanje" režirao je poznati slovenski kazališni redatelj Tomaž Pandur.

 

 

#SEVERINA I IGOR KOJIć#SEVERINA GODIšNJICA BRAKA

Izdvojeno