StoryEditor
Showbizpresretna Marijana Vučković-Popović nazdravila nećaku otvorivši bocu jacka daniel'sa

SAVJET SESTRE MARE Rekla sam Severini: Odma ajde na drugo!

Piše PSD.
22. veljače 2012. - 11:00

Presretna tetka Aleksandru plete nakurnjak
- Presretna mu tetka plete nakurnjak. Mislim da će mi pofaliti vunice... Ipak je on jedan dobar i podebeo muškarac kad smo ga ovako dugo čekali. Kod nas doma su se rađale samo curice.


Najprije smo bile nas tri, a i sestra Zdenka i ja rodile smo kćeri. Ovo muško je Božji dar koji smo priželjkivale još 7. veljače, na rođendan našeg pokojnog oca. Ali nema veze što smo morali čekati...

Nek’ je on nama živ i zdrav - odlično raspoložena jučer nam je kazala Marijana Vučković-Popović, Severinina sestra, koja je u svojemu beogradskom domu s nestrpljenjem iščekivala nove vijesti iz splitskog rodilišta.

Tatin stas i mamin glas

O sestri i nećaku informacije joj redovito prosljeđuje kći Mia uz koju je Severina jako vezana, pa je nećakinja uz tetu probdjela i noć nakon poroda.

- Nisam se još uspjela čuti sa Severinom jer još spava. Ali čula sam se u nekoliko navrata s Mijom. Kad god sam je okrenula, svi su plakali od ganuća. Mama je izvan sebe od sreće, Milan isto. Aleksandar je, vele mi, lijep, ma prekrasan, sliči na mamu. A i zgodni tata je ponosan na svojeg junaka. Voljela bih kada bi imao oči na nas, postojanost i čvrstinu. Ma nek’ zapravo ima tatin stas i mamin glas - nasmijala se Marijana ne skrivajući oduševljenje mališanom zbog kojega brzo namjerava pohitati prema Splitu.

Nevenkin savjet

Prijatelji je, kažu, zovu non-stop i čestitaju, a dolazak prvog nasljednika u redove sestara Vučković proslavila je čim je čula sretnu vijest. Otvorila je bocu Jacka Daniel’sa i nazdravila sa samom sobom u nećakovo zdravlje. Aleksandar joj je, veli, malo namučio sestru, imala je jake kontrakcije...

- Ma pametan je on, nije htio van po onom snijegu. Je li Nevenka Bečić lijepo rekla da se po takvom vremenu ne izlazi iz kuće - našalila se Marijana napominjući kako je Severina rodila carskim rezom poput njihove majke Ane koja ih je sve tri donijela na svijet na isti način.

- Stalno sam joj govorila da zatrudni i da će joj to promijeniti život. Sretna sam što se odlučila na taj korak. Odgojene smo tako da bi mi bilo žao da je ostala sama. Ima li išta ljepše od rođenja djeteta?!

Na ovaj je način poslala i poruku svim mladim ljudima, djevojkama koje su možda nesretno zaljubljene: volite se, rađajte djecu... Možete se lijepo osjećati i u 40-oj. Rekla sam joj da odmah ide na drugo - poželjela je sestra Severini.

MIRELA GORETA
FOTO: FEĐA KLARIĆ/CROPIX

Aleksandar liči na mamu

Mama je izvan sebe od sreće, Milan isto. Aleksandar je, vele mi, lijep, ma prekrasan, sliči na mamu. A i zgodni tata je ponosan na svojeg junaka - kazuje nam MarijanaŽelite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2022 15:21