StoryEditor
ShowbizDRUGA SEZONA

Sara iz 'Gospodina Savršenog' osvrnula se na RTL-ov show i iskreno priznala: 'Moja su iskustva bila šarolika, vrckava i lijepa, ali suviše plitka da bih ih nazvala ljubavnima'

Piše L.L.
15. rujna 2019. - 21:50

Sara Janković, natjecateljica druge sezona showa "Gospodin Savršeni" otkrila je, u intervjuu za RTL, kakvi su njezini dojmovi, ali i kakva je u privatnom životu.

Za sebe kaže da nije pretjerano romantična, ali voli večere uz more i zalaske sunca. Njezin idealan muškarac može je privući finim manirama, inteligencijom, markantnim izgledom te velikim poznavanjem opće kulture. Ipak, najviše će joj je svidjeti dečko koji ima dobar odnos s mamom.

- Nisam sigurna ni vjerujem li uopće u ljubav, ali došla sam dati priliku ljubavi -  kaže Sara koju privlače muževni, tamni i markantni muškarci.

- Izgled je ionako manje važan ako primijetim da je on samouvjeren, sam sebi dovoljan i posvećen onome što voli - objašnjava te dodaje: "Slaba sam kada čujem da ima duboki glas…".

Priznaje da dosad nije spoznala intenzivnu ljubav.

- Moja su iskustva bila šarolika, vrckava i lijepa, ali suviše plitka da bih ih nazvala ljubavnima -  kaže te dodaje kako je njezin adut u odnosu na ostale djevojke u showu to što nema što izgubiti.

Sara je studirala kemiju u Italiji, a trenutačno radi u marketingu. Voli čitati knjige, a za sebe kaže da je pozitivna osoba otvorenog uma koja u svemu pokušava vidjeti nešto dobro.

Uz to, bavi se jogom, bicikliranjem i meditiranjem, a jako joj je bitna harmonija u životu.

- Kad mi je život harmoničan, više sam svoja. Ipak, ponekad se izgubim i u svojoj hedonističkoj strani - priznaje Sara koja obožava filozofiju.

- Najviše se vodim filozofijom koja ne daje previše na važnosti i dubini ovom životu kao cjelini, a naglašava samoispunjenje čovjeka kao individue. Arthur Schopenhauer i Carl Jung moj su izbor - kaže Sara koja ima svoje posebne rituale za koje gledatelji još ne znaju.

- Primjerice, zimi volim slušati Tartinijev 'Devil's Trill' i piti crno vino uz kamin dok promišljam o svim očitim apsurdnostima ovog svemira - objašnjava.

A na pitanje kako sebe opisuje, kratko kaže: "Budistički svećenik i spartanski ratnik u jednom tijelu".

Osim filozofijom, Sara se intenzivno bavila kemijom pa ju je studij odveo u Italiju.

- Sve moje dotadašnje obrazovanje vodilo se na talijanskom jeziku, pa je odlazak u bella Italiju bio spontan i neupitan - kaže crnka koja je spletom okolnosti završila u marketingu i priznaje da obožava svoj posao, prenosi RTL.

#RTL#GOSPODIN SAVRŠENI#SARA JANKOVIĆ

Izdvojeno

07. srpanj 2020 23:47