StoryEditor
ShowbizRASKOŠNO I BLISTAVO

Sandra je proglašena najboljom sportašicom Hrvatske, no svi i jutros puno više pričaju o njenom smjelom dekolteu; Poznata voditeljica pobrala komplimente za dojmljivu pojavu u crvenom

Piše M.K.
20. prosinca 2019. - 11:03

Atletičarka Sandra Perković i gimnastičar Tin Srbić sinoć su proglašeni najboljim sportašima Hrvatske po izboru Hrvatskog olimpijskog odbora, dok su veslači Martin i Valent Sinković proglašeni za najbolju posadu.

Uspješna i popularna atletičarka ovu je titulu osvojila rekordni osmi put zaredom, no uz sve njezine sportske vrhunce i zaslužene trofeje koji ih prate, Sandra je sinoć puno pažnje izazvala i izborom haljine s potpisom Aleksandre Dojčinović u kojoj se pojavila na svečanosti, s prilično smjelim dekolteom.

Sudeći i po jutrošnjim napisima u medijima, pojava Sandre Perković i dalje se komentira.

No sportašica je, što je i logično, ponajprije okupirana svojom profesijom.

"Slijede Olimpijske igre u Tokiju. U Riju smo napravili čudo, imali smo deset medalja, a ja mislim da u Tokiju hrvatski sportaši mogu osvojiti i više.

Počela sam sa pripremama jače nego prošlih godina, a nakon Londona i Rija, imam tajne želje koje želim ispuniti u Tokiju. Samo da bude zdravlja" - ustvrdila je sinoć Perković, koja je ove godine osvojila broncu u bacanju diska na Svjetskom prvenstvu u Dohi.  

Komplimenti su stigli i pojavu voditeljice Mile Horvat koja je, nakon dosta smanjenog intenziteta pojavljivanja u široj javnosti, sinoć blistala na sceni.

Mnogi su se složili da dugo nije izgledala ovako dobro i zadovoljno. 

item - id = 639373
related id = 0 -> 1056768
related id = 1 -> 1007770
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2021 05:42