StoryEditor
ShowbizVidimo se dogodine

San Sustipanske Noći ovog ćemo ljeta prespavati: otkazan festival koji Splićani obožavaju, organizatori već imaju plan za sljedeću sezonu

Piše PSD.
2. srpnja 2020. - 13:03
Tom Dubravec/Hanza Media

U skladu s trenutnim stanjem u Hrvatskoj i svijetu, pristižu nam obavijesti o otkazivanju raznoraznih manifestacija, za koje ste čuli u većoj ili manjoj mjeri. Jedna od onih koja nikako nije mogla proći ispod radara svakog Splićanina koji drži do sebe i do glazbe, svakako je San Sustipanske Noći.

Nažalost, ovosezonsku će ipak - prespavati. Tako je u priopćenju medijima javio organizator Danijel Nikolla, čovjek koji je ovaj ljetni festival i ustanovio. Svakog ljeta na Sustipanu okupila bi se poznata glazbena imena, od Frajli i Jinxa, preko Josipe Lisac i TBF-a do Bože Vreće, a poznato je i tko bi trebao osvanuti na pozornici u, nadamo se mirnijoj, 2021. godini.

Priopćenje organzatora prenosimo u cijelosti:

"Poštovani,

posljednjih nekoliko mjeseci pokušavamo pronaći način kako organizirati ovogodišnje izdanje Sna Sustipanske Noći, uz poštivanje mjera HZJZ-a, a da pritom koncert bude uspješan i isplativ.

No, ispostavilo se da je to ipak  preambiciozan plan. Sve varijante koje smo uzimali u obzir nisu nam omogućile riješenje problema kako održati festival, a da pritom ne ugrozimo ničije zdravlje. Stoga Vas ovim putem moramo obavijestiti da ćemo, na žalost, i ove godine prespavati San Sustipanske Noći. Jednostavno je prerizično!

Do sada smo San radili na jednoj razini koju bi htjeli i zadržati ali u ovom trenu nismo sigurni možemo li je ispoštovati, baš kao što ne možemo garantirati sigurnost svih posjetitelja. Ne želimo "San", kao ni sve drugo što radimo, raditi polovično, već temeljito iodgovorno, s novim i kvalitetnim idejama. To u ovom trenutku ne možemo ispoštovati.

Ali...

Veseli nas što već sada možemo najaviti prvog izvođača 2021.

Dakle, San Sustipanske Noći, srpanj, 2021. – Josipa Lisac.

*Josipa je nastupala na Sustipanu 2012., samo smo zamijenili zadnja dva broja  

Vidimo se dogodine...", javljaju organizatori.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. svibanj 2021 16:57