StoryEditor
ShowbizIzbila svađa

Sami šokovi u 'Životu na vagi', Dugoraćanka eksplodirala kada se izvagala, Zadranin samoga sebe eliminirao unatoč romansi koja se razvila u showu

8. studenog 2019. - 22:21
Marino

Ovotjedni zadatak kandidatima "Života na vagi" teško je pao - oba tima, i crveni i plavi, zajedničkim su snagama trebali skinuti ukupno 50 kilograma. Budući da su u malom i velikom izazovu uspjeli sakupiti 14 kilograma, vaga je, ukupno, trebala pokazati čak -36 kg kako nitko ne bi ispao.

Nije ni čudo što je na vaganju bilo dramatično. Tenzije su bile visoke, a dodatno ih je podignuo Ivan, najteži kandidat ove sezone showa. Sa svojih 213 kilograma pred svima je izjavio kako se "osjeća odlično".

Trenerica Maja zaključila je da kod njega izostaje motivacija i da se mora dobro preispitati i shvatiti što želi u životu. Iako je bio optimističan oko gubljenja kilograma, vaga je pokazala samo 2,3 kg manje. 

Ana je na vagu došla s velikim samopouzdanjem, a rezultat je bio 2,1 kg manje. Maca je izgubila 2,3 kg, što je bio jako dobar rezultat s obzirom na to da nije mogla trenirati jer ima ozljedu noge. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Život na vagi (@zivot_na_vagi_rtl) on

Iako je kapetan crvenih, Roko, na dosadašnjim vaganjima bilježio jako dobre rezultate, ovog je puta izgubio 3,6 kg što je po njemu bio loš rezultat. 

Nea se nadala kako će na vaganju izgubiti barem četiri kilograma jer je smatrala da je jako dobro trenirala. Ipak, vaga je pokazala samo 2,4 kg što je za kandidatkinju bilo jako razočaravajuće. 

„Ne znam što se dogodilo, očekivala sam više jer smo se baš trudile i radile“, kazala je Nea. Mirna je na vaganju izgubila samo 1,7 kg. 

„Ne mogu biti zadovoljna rezultatom jer sam dušu ostavila u teretani i na biciklu. Razočarana sam i mislim da sam mogla više“, komentirala je. 

Sara je pak na vaganju izgubila 3,3 kilograma i bila je jako zadovoljna s tim. 

„Ona doslovno prolijeva krv na treninzima, ona ima krvave žuljeve. Zato ima i rezultat“, kazao je Edo. 

'Kad je krenulo između mene i Marina, samo sam htjela da to sve prestane!': natjecateljica 'Života na vagi' otvoreno o ljubavi koja joj se dogodila s Dalmatincem

Opuzenka Julija je lakša za 1,3 kg što joj nije bilo ohrabrujuće, a Marino je na vagi priznao kako je trenerica Maja u pravu kad kaže da je najljeniji od svih kandidata. Njegov je rezultat bio u skladu s tim - Zadranin je izgubio samo 1,2 kg. Ni Gurka nije imao puno značajniji rezultat, on se pokazao lakšim za svega 1,3 kg. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Život na vagi (@zivot_na_vagi_rtl) on

Danijela na prošlom vaganju nije skinula ni grama, a na ovom je vaganju pokazala samo 0,1 kg manje. Dugoraćanka nije skrivala iznenađenje... "Koji k**ac?!", uzviknula je šokirano.

„Nemoj se zamarati s time koja je brojka na vagi. Ti imaš putovanje na koje si krenula i kako god danas završilo, nemoj skrenuti s tog putovanja“, poručio joj je trener Edo, ali Danijela je bila jako ljuta i nije pronalazila utjehu u njegovu ohrabrenju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Život na vagi (@zivot_na_vagi_rtl) on

Lidija je ostvarila gubitak od 0,2 kg, što je šokiralo i nju i trenericu Maju i ostatak kandidata. Time je postalo jasno da kandidati neće uspjeti skinuti više od 36 kg i da će netko morati napustiti show... 

Alen, prošlogodišnji pobjednik i ovotjednio gost u "Životu na vagi" posljednji je na vagu stao i ostvario najbolji rezultat - skinuo je čak šest kilograma.

„Radio sam sve kao i kandidati, treninge smo radili zajedno, ali sam se možda više davao, nisam se štedio. Cijelo sam vrijeme imao u glavi da želim što bolji rezultat. Želim kandidatima poručiti da mogu dati još više od sebe“, poručio je Alen. Za ostvarenje cilja kandidatima trebalo je još 8, 2 kg.

Kako su u ukupnom rezultatu slabiji bili crveni, oni su kao tim morali odlučiti koga žele poslati kući. Iako im je trener izričito zabranio "samoizbacivanje", Marino je ipak nagovorio ostale da ga pošalju kući.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Život na vagi (@zivot_na_vagi_rtl) on

"Jako sam loš u svemu“, komentirao je Marino na Marijanino pitanje zašto želi napustiti show.

Na glasovanju je izbila svađa - Roko i Ivan nikako nisu bili za opciju da baš Marino izađe, pa je tako Roko glasao za Danijelu, a Ivan za Juliju. Marino je glasao za Anu, Julija za Roberta, a Danijela za Marina. Mirna je glasala za Marina, što je izazvalo burnu Ivanovu reakciju koji smatra kako se nije vodila svojim principom da izbacuje najlošijeg jer je po tome trebala izbaciti Danijelu koja joj je prijateljica. Ana je glasala za Marina te tako presudila o njegovu odlasku.

Marino Marušić u show je ušao sa 167,1 kg, a izašao sa 148,2 kg što je konačni gubitak od 18,9 kg.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Život na vagi (@zivot_na_vagi_rtl) on

Izdvojeno

03. kolovoz 2020 05:58