StoryEditor
Showbiz'Mala od skandala'

Sa Sevom se prepucava godinama, ali s Cecom je 'zakrvljena': urnebesni video sa suđenja dvije srpske 'dive' postao hit na društvenim mrežama

Piše J.V.
19. travnja 2018. - 19:39

O svađi Jelene Karleuše i Severine toliko se puta pisalo da možemo bez problema reći da je svaka riječ suvišna. Tko je koga uvrijedio, kada i kako, više se ni ne zna, ali rijetko koga još uvijek i zanima.

No pravi obožavatelji ove kontroverzne 'dive', kako sama sebi najčešće tepa, a u tome ju nerijetko podržavaju i mediji u susjednoj državi, znaju i za njen spor s jednom drugom kolegicom. Od 2010. Karleuša se na sudu sukobljava sa Svetlanom Ražnatović Cecom, a spor je prošle godine okončan u Cecinu korist.

Podsjetimo, Karleuša je Ceci uputila 'otvoreno pismo' na društvenim mrežama, u svom stilu, pa ju je ova tužila za nanesenu duševnu bol. Kasnije se optužena požalila kako ne može vjerovati da se zbog medijskih prepucavanja našla na sudu, i to 'sa suprugom ratnog zločinca i kriminalca'.

Sporu između pjevačica se ni danas ne nazire kraj. Kao da stvari nisu dovoljno komplicirane, na nedavnom zakazanom ročištu pojavile su se obje 'dive', no ne i sutkinja, koja je nekoliko dana prije ročišta preminula. Suđenje je, uslijed tragičnog događaja, odgođeno, što nije pretjerano uznemirilo glavne akterice, prenosi Blic.

Ono što je pak, u cijeloj situaciji, uzdrmalo društvene mreže, video je u kojemu se njih dvije mimoilaze. Srpski mediji oduševljeno su pozdravili Cecinu hladnu reakciju na neprijateljicu ("Nisam je ni primijetila"), a objavila je isti i Karleuša na društvenim mrežama.

"Žao mi je, nije mi žao. Nemam vremena za obične ku**", napisala je na svome Instagram profilu uz video u kojemu 'krade' pažnju novinara, Ceci iza leđa. Ova pak priča, ne znajući što se iza nje događa, a Karleuša ponosito gazi popraćena brojnim novinarima. Nije ni čudo da je zovu 'Mala od skandala'.
 

 

Sorry, I’m not sorry😏🙊 / No time for basic bitches 💅🏻

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on


Video je u kratkome roku postao teški hit na društvenim mrežama, a dok jedni Karleuši poručuju kako "Ceci može poljubiti noge", drugi su oduševljeni viđenim.

Uz ovakve objave, sa sigurnošću možemo pretpostaviti da njih dvije neće tako skoro 'na zelenu granu'. 

 

Izdvojeno

10. srpanj 2020 22:19