StoryEditor
ShowbizKAKAV BAKSUZ

S parom iz 'Ljubav je na selu' stalno neki show! Organizirali party s lažnim vjenčanjem, pa ih pokralo, a Valentina se naljutila na kolegicu iz realityja, jer je stigla sva u bijelom

Piše L.L.
29. srpnja 2019. - 17:01
rtl

Bivši natjecatelji showa "Ljubav je na selu", Vatroslav i Valentina Tijan, pokradeni su na vjenčanju u Ražancu pokraj Zadra, izvjestila su 24sata.

- Pokrali su nas na svadbi, nestalo nam je 4-5 tisuća kuna. Riječ je o novcu koji se daje za revere, a nalazio se u vreći koju nismo uspjeli pronaći. Sumnjamo u nekoliko ljudi - izjavio je Vatroslav, koji je sa svojom odabranicom proslavu platio oko 100.000 kuna.

- Neki su se i sami pozvali - priznala je Valentina. 

Manje je poznato jesu li se na vjenčanje sami pozvali bivši kandidati iz showa, ali Miljenko Mišić (71), Irena Lalin (46), Dario Gašparić (24), Danijel Koprivnjak (30), Tanja Mamić (38), Sandra Škrinjar (31) i Ines Petrić (46) su se jako dobro zabavljali, ako je suditi po objavama na društvenim mrežama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ekipa 2018

A post shared by Irena Lalin (@irenalalin) on

Mladenku je zasmetalo i što je Ines prekršila svadbeni "dress code", stigavši u bijeloj haljini.

- Ja nikada ne bih obukla bijelo na tuđoj svadbi, za mene je to nepoštivanje mladenke, ipak mladenka treba biti u prvom planu - komentirala je za 24sata. 

Vatroslav i Valentina su, kako su nam potvrdili neki od uzvanika, zapravo organizirali "wedding party" s "lažnim matičarom" samo radi proslave u širem krugu, budući su se službeno vjenčali još u ožujku u zadarskoj Kneževoj palači.

Par je ove godie dobio i kćer Viktoriju, koja je party u Ražancu prespavala. 

 

 

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. srpanj 2021 00:26