StoryEditor
ShowbizNa Sunčanoj obali

S ove popularne turističke destinacije javila se najljepša žena svijeta, ali ni Ivaniševići joj nisu odoljeli: Nives i Goran pravi su turisti, otkrivaju gdje provode ljetne dane

Piše L. L.
31. srpnja 2019. - 23:16
radio5-31012019

Ako je Santorini bio hit ljeta 2016., godinu nakon turska Antalya, ovoga je zasigurno Marbella.

Smješten na Sunčanoj obali ("Costa del sol"), ovaj španjolski grad pravi je južni biser te države. Ne samo da zbog svog mediteranskog ugođaja predstavlja lokaciju idealnu za ljetovanje, već je riječ o pravom malom živopisnom i poviješću bogatom mjestu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌺☀️

A post shared by 🌱⛅️|DK| (@nataliegerlev) on

Stoga će rijetke koji odluče u njemu provesti nekoliko dana godišnjeg odmora razočarati. Ako je vjerovati isključivo društvenim mrežama, a moramo biti iskreni u priznanju kako se upravo tamo rađaju i umiru trendovi, ovog je ljeta malo kojoj poznatoj osobi, naročito u influencerskim vodama, promakla bajkovita Marbella.

Njene čari trenutno otkriva i Adriana Lima. Najpoznatija Viktorijina "anđelica" i po mnogima najljepša žena na svijetu ljetuje u Španjolskoj, a iz Marbelle se javila u dobrom raspoloženju i još boljem društvu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Antic (@anaantic) on

Brazilska ljepotica odmara se u društvu srpske stilistice Ane Antić. Kći srpskog nogometaša i trenera Radomira Antića s Limom se počela družiti u Americi, gdje gradi karijeru, a koliko su se zbližile svjedoči i zajedničko putovanje.

"Čarobni prijatelji koji ti uljepšavaju dan!", poručila je Srpkinja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Amigos mágicos que te alegran la vida ❤️🍀 Día de magia de la buena @jack.jart ❤️

A post shared by Ana Antic (@anaantic) on

A ne bi bilo neobično da u svojim provodima gradićem nabasaju na jedan poznati domaći par. Posljednja objava na Instagramu otkriva da u čaroliji Sunčane obale uživaju i Ivaniševići - Nives i Goran pohvalili su se turističkim razgledavanjem grada. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Turisti.. Jel na zadnjoj slici Demogorgon #strangerthings 🤣🙈?????

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

Samo jedan pogled na bajkovite prizore koje objavljuju najažurniji korisnici dovoljan je da shvatite "zašto baš tamo"...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maeve Bobbie McElree (@maevemcelree) on

#MARBELLA#GORAN IVANIšEVIć#NIVES IVANIšEVIć

Izdvojeno