StoryEditor
ShowbizNOVA ROMANSA

Rozga se strastveno zaljubila u Beograđanina? Srpski mediji bruje kako Splićanka često dolazi u glavni grad i to ne zbog posla; On je mlađi i jako uspješan

Piše L. L.
20. studenog 2019. - 15:22
rozga00

Glazba Jelene Rozge odavno je nadmašila okvire Hrvatske i plavokosa Splićanka niže uspjehe u cijeloj regiji. Često nastupa i u Srbiji, a prema pisanju tamošnjih medija, čini se da u posljednje vrijeme preko granice ne ide samo zbog posla.

Iako je oduvijek samozatajna i rijetko iznosi u javnost svoju intimu, medije i publiku ne prestaje zanimati njezin ljubavni život.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Tako su ju tijekom jednog od posljednjih nastupa u srbijanskom glavnom gradu novinari tamošnjeg izdanja magazina Story pitali i zašto je toliko zatvorena kada je riječ o ljubavi.

- Ništa ne krijem, pa ni svoj ljubavni život. Jednostavno, sada se ne događa ništa novo i nemam vaš što otkriti - odgovorila im je Rozga, no baš taj medij tvrdi da je situacija na terenu izgledala drugačije.

Uzvraćao poljupcima

Kako je novinarima više ljudi potvrdilo, Jelena je cijelo vrijeme smiješila markantnom mladiću koji joj je iz prvog reda uzvraćao poljupcima.

Kako se navodi, riječ je o 30-godišnjem Beograđaninu, s kojim Jelena navodno održava vezu na daljinu.

- Budući da su oboje karijeristi i da ne žive u istim državama, nekoliko prvih mjeseci veze rjeđe su se viđali, ali kada god se ukazala prilika, trčali su jedno drugom. On je godinama živio i radio u više europskih gradova, tek se nedavno vratio u Srbiju.

Jelena je odlazila kod njega, on je dolazio u Hrvatsku i nekako su uspjeli opstati - rekao je neimenovani izvor novinarima.

Navodno se par odlično slaže, a upoznali su se preko zajedničkih prijatelja.

S mlađim Beograđaninom pjevačica je navodno u vezi od ovog ljeta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

- Razlika od 12 godina ne pravi im nikakav problem, on je mazi i pazi i okrenut joj je sto posto. Poslije Stjepana Hausera, koji je prema njoj bio loš, bio joj je više nego potreban muškarac koji mu je potpuna suprotnost - navodi isti izvor.

Iako je uvijek vodila računa o tome da svoj privatni život drži za sebe, pjevačica se vjerojatno dodatno opekla vezom s Hauserom koja je bila pod povećalom javnosti.

Bili su omiljeni estradni par, njihova ljubav trajala je dvije i pol godine, a navodno su bili i zaručeni. Sudeći prema ekspresnom brisanju zajedničkih fotografija s društvenih mreža, čini se da nisu ostali u dobrim odnosima.

Rozga ni prekid veze s Hauserom nikad nije željela objašnjavati. Medijima je tada poslala tek kratko priopćenje, a čini se i da je ovu vezu želi, ukoliko su istinita pisanja o njoj, odlučila za neko vrijeme držati u tajnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

- Jelena ne želi izgubiti privatnost i sreću koju pored tog dečka ima. Odmah na početku ga je zamolila da ni po koju cijenu ne otkriva da je s njom.

Za njih znaju samo najbliži prijatelji i sigurno još neko vrijeme neće biti spremna javno istupiti i priznati da je zaljubljena - ispričao je izvor.

Mediji pišu da nije riječ o poznatoj osobi i navode tek da se bavi savjetovanjem.

#JELENA ROZGA#NOVI DEČKO JELENE ROZGE#JELENA ROZGA I BEOGRAĐANIN

Izdvojeno

08. srpanj 2020 09:06