StoryEditor
Showbizpuni su planova

Rijetko ga viđamo, nedavno je prekinuo sa 18 godina mlađom, a nju još manje, okrenula se Bogu: sada su ove 'zaboravljene' zvijezde oduševile hrvatske iseljenike

Piše M.Dr.
8. siječnja 2020. - 20:20
jedan

Njega već dugo nismo vidjeli. Zagrebački glazbenik na čije su hitove davno svi plesali, u novogodišnjoj noći zajedno sa Majom Blagdan održao je koncert u Torontu pred oko pola tisuće posjetitelja, koji su došli iz svih dijelova Kanade.

Sam koncert, kako se navodi, bio je rasprodan mjesecima ranije. Mladen Burnać i Maja izveli su najpopularnije pjesme iz svojih karijera te birani domaći repertoar uz klavirsku pratnju Mile Krilanovića (magistra glazbe) i mezzosopranistice Aide Vidović Krilanović.

Imala je status prave zvijezde, no onda se 'preko noći' promijenila: na sceni je rijetko viđamo, okrenula se Bogu; Sad se ukazala u javnosti zbog svog bliskog prijatelja

Po povratku iz Kanade Mladen je najavio nastavak snimanja novog albuma, 10. u karijeri. Kao najavu, prije nekoliko tjedana objavio je i novi singl i spot 'Ako me ikada sretneš'.

Povodom izlaska jubilarnog albuma u karijeri, krajem godine Mladen planira i slavljenički koncert u dvorani Lisinski dok su Majini planovi za 2020. godinu, kako je sama pojasnila, još obavijeni velom tajne.

 

Početkom prosinca 2019. godine poznati kantautor prekinuo je i vezu sa 18 godina mlađom kćeri poznatog glumca Voje Brajovića-Iskrom Brajović.

Dalo se to onda naslutiti i po stihovima pjesme 'Ako me ikada sretneš' Dine Merlina koje je Burnać prepjevao.

Par se upoznao u Beogradu početkom 2018., a svoju vezu potvrdili su krajem listopada prošle godine u Zagrebu, gdje su ruku pod ruku prošetali centrom grada.

Boravak u metropoli iskoristili su i za odlazak na koncert poznatog violinista Davida Garretta. Ljubav su održavali na relaciji Zagreb-Beograd, a iako o razlozima prekida nije htio govoriti, čini se da je svemu kumovala i razdvojenost.

Maja Blagdan povukla se od slave kakvu je devedesetih godina imala, okrenula se Bogu i duhovnosti. Ni nje nije bilo dugo u javnosti a onda se početkom prosinca prošle godine pojavila na koncertu svog velikog prijatelja Ive Gamulina Giannija i to povodom njegove jubilarne 20. godišnjice svoje karijere kada je održao veliki koncert u zagrebačkom HNK.

-Par fotkica sa novogodišnjeg nastupa u Canadi (Toronto - Oakville), na kojemu sam nastupio uz kolegicu Maju Blagdan. Na klavijaturama su nas pratili sjajni Milo Krilanović, magistar glazbe, te mezzosopranistica Aida Vidović-Krilanović. Proveli smo pet nezaboravnih dana u Torontu (obišli sve znamenitosti, shooping centre, klubove, posjetili slapove Niagare itd, itd..), a da nam sve bude predivno, pobrinuli su se bračni par Katica i Stjepan Višić, kojima se ovim putem zahvaljujem na svemu - napisao je Mladen ispod fotografija objavljenih na društvenim mrežama.

 

 

 
 
 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. srpanj 2022 16:10