StoryEditor

Rihanna: Otac me izdao, prodao je novinarima laži o meni i više se nikad nije javio

Piše PSD.
16. ožujka 2011. - 15:59
Jedna od najvećih želja osoba iz svjetskog javnog života, poziranje na naslovnoj strani Voguea, ispunila se konačno slavnoj pjevačici Rihanni, koja je u uskoj haljini pozirala pred objektivom Annie Leibovitz


Rihanna je u popratnom intervjuu travanjskog broja otvorila srce i dušu, otvoreno popričavši o nekim važnim događajima iz svog života. Jedan od njih je izdaja oca koja ju je jako pogodila i ražalostila.

Otac slavne pjevačice je, podsjetimo, novinarima ispričao pikantne detalje o tuči, tijekom koje je njegova kćerka dobila žestoke batine od tadašnjeg dečka Chrisa Browna. Za judine je škude brzo prodao novinarima detalje iz života svoje kćerke.

- Postavljam si često pitanje što sam ja postala svom ocu.  Ili, što sam mu ikada značila. On mi je stranac. Tako jedino mogu opisati činjenicu da s nekim živiš, rasteš, poznaješ ga, za ime Boga, da dio si njega samoga. I onda on napravi nešto tako bizarno, nešto strano.

Ne mogu shvatiti koje su ga misli na to navele. Ima puno takvih horor priča o roditeljskoj izdaji na ovom svijetu, no uvijek misliš, a ne, ne, to se meni ne može dogoditi, moja obitelj nije takva. Prevarila sam se. Moj otac je sam otišao do novinara i ispričao im gomilu laži. Nikada mi se poslije toga nije javio – ispričala je Rihanna pokazujući kako u životu slavnih baš i ne teče med i mlijeko.

Zamjera mu najviše što joj se nikada nakon napada nije javio, pitao kako joj je. Samo je kaže otišao do pressa i dobio ček.

Rihanna je progovorila i o svojoj glazbi, navela je kako joj je ona omogućila da kroz nju ispriča priče. Prisjetila se prijašnjeg albuma na kojem je još uvijek imala dozu nevinosti. No realnost ju je, veli, probudila, duboko prodrmala.

- Moj život nije uvijek krevet prepun ruža. Naučio me da gledam na svijet na mnogo širi način jer je odjednom postao super predivan. I pun očiju koje su bile uperene u mene. Stoga sam trebala naučiti reći ‘Fuck off' kada je bilo nužno, samo da bi sačuvala glavu u nekim lošijim situacijama – kaže Rihanna.

Osvrnula se i na prekid s Mattom Kempom, tvrdeći kako je sve pustila, ne želeći se dovoditi u stanje ovisnosti o nekoj vezi. Još uvijek misli kako je pronalazak ljubavi nešto posebno, neusporedivo s ičim drugim. No ipak još uvijek želi pronaći stvari u životu koje voli, koje će je zaokupljati isto kao i iščekivana prava ljubav.

T. Š. BENDIĆ, foto: afp, vogue
#RIHANNA

Izdvojeno

31. svibanj 2020 05:30