StoryEditor
Showbiznepopravljivi mladen

Rekorder vikend akcije: Grdović u crvenom jaguaru vozio s 2.30 promila!

Piše PSD.
17. ožujka 2015. - 12:00
Nekoliko sati nakon što je čitatelj snimio njegov crveni jaguar nepropisno parkiran u ulici Marka Marulića u zadarskim Jazinama, ispostavilo se da je popularni Mladen Grdović zapravo cijelu noć bio u - policiji!

Svega dvanaest dana nakon što je mercedesom pomeo pješački otok i otišao kući, zadarski Grdelin zaustavljen je u crvenom jaguaru u ulici Marka Marulića dok je vozio pod utjecajem od 2.30 promila alkohola, što je najveća koncentracija alkohola zabilježena tijekom vikenda. Grdović je time drugi put, nakon 2013. godine kada mu je izmjereno čak 2.43 promila alkohola u krvi, postao rekorder preventivne policijske akcije "Vikend".

- Protiv vozača je podnijet optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, kazao je Elis Žodan iz zadarske policije, koja je Grdovića nakon što mu je alkohol izmjeren u redovnoj kontroli prometa uhitila i zadržala do otriježnjenja dok mu je vozačka dozvola oduzeta.

Samo dvanaest dana prije zadarski pjevač je oko 8.25 sati ujutro izgubio kontrolu nad upravljačem, pa usred Zadra sletio s ceste i crnim Mercedesom 500 CL pregazio pješački otok, oštetio jedan automobil, te se zaustavio srušivši prometni znak. Njegov ostavljeni mercedes i tada su snimili čitatelji, a policija mu nije izmjerila alkohol jer se Mladen navodno zaključao u kuću spavao, te nikoga nije puštao unutra.

Zadnji sudar Mladenu se dogodio prije dvije godine nakon što je zbog brzine također prešao na suprotni kolnički trak, udario u vanjski betonski zid obiteljske kuće, a nakon toga i u metalni rasvjetni stup. Prometna policija je tada utvrdila da je u njegovoj krvi bilo 2,7 promila alkohola. Grdović se u dva navrata liječio od alkohola. U svojoj vozačkoj karijeri počinio je više od četredeset prometnih prekrašaja, te je pitanje što će sada Prekaršajni sud učiniti s njegovom vozačkom dozvolom koja mu je, upravo zbog recidivizma, kako doznajemo, izdata na rok od tri godine.


B.S. / ZADARSKI.HR
item - id = 267082
related id = 0 -> 461228
related id = 1 -> 280672
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. studeni 2021 04:27